Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo ledvični kamni, mravljinci

ledvični kamni, mravljinci

Pozdravljeni

Star sem 33let. Ker imam tudi težavo z prehrano, zelo pazim kaj jem.Pijem cca 2.5l tekočine na dan.
Prejšnji teden se mi je pojavila mravljinčasto/pekoča bolečina pri levi ledvici. Preiskava urina in krvi, ni pokazala kakšnega vnetja ali krvi v urinu. Odločil sem se še za UZ trebuha, kjer so mi odkrili 2 ledvična kamna 5mm in 7mm. Res me je 2x močno zabolelo pri uriniranju, vendar bolečine sedaj ni več.Sedaj imam mravljinčasto/pekočo bolečino v levi nogi in roki, občasno tudi ob levi ledvici. Bolečino je težko opisat. Kot bi me bolela koža.
Odšel sem domov ne da bi ugotovili vzrok. Ker je ta bolečina moteča in traja že dober teden, me zanima če ima lahko to kakšno povezavo z ledvico in moram pustiti samo času čas, da naredi svoje?

LP Mare

Ledvični kamni v 95% nastanejo zaradi zakisanosti telesa. Prosim vas, da s pomočjo iskalnika poiščete stare teme, saj smo o zakisanosti že veliko pisali, tudi o programu razkisanja.

V vašem primeru pa morate biti previdni, ker kamne že imate. Mogoče bi v razkisanje vključili tudi nasvete terapevta, ki vam bo dal podrobnejše nasvete o razkisanju. Po eni strani morate namreč močno razkisati, po drugi strani pa ne preveč, da ne bodo zaradi presežka baz nastali bazični kamni.

Bolečine lahko prihajajo od ledvic, lahko pa tudi zaradi splošne zakisanosti tkiv in mišic. Čim prej začnite z bazičnimi kopelmi.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close