Najdi forum

Ledene stopnice

Imamo zunanje stopnice, ki niso pokrite. Kljub temu, da smo kupili zunanje ploščice, ki naj ne bi zmrzovale imamo zelo ledene stopnice. Če morda kdo ve kako si lahko pomagamo, ali morda obstaja kaj s čimer jih lahko namažemo, oblečemo, naj mi prosim sporoči. Ker se bojim, da bo nekoč nekdo padel po stopnicah.

Darja v

Mi smo imeli isti problem, le da so marmorne stopnice pod nadstreškom, pa ni nič boljše. Prišli so tisti megleni dnevi, ko so postale mokre, potem pa je zmrznilo im je izgledalo kot steklo.

Mi smo problem rešili tako, da smo stopnice obložili z neke vrste zarobljenim itisonom. Je pa to verjetno posebna vrsta – ne tisti, ki je za noter ampak približno tak, kot je za predpražnike. V Kranju je nekdo, ki se prav s tem ukvarja. Pride na dom, izmeri, svetuje in pride položit. Na spodnji strani je tisto obojestransko lepilo, da se ne premika.

Sem zelo zadovoljna, tudi čiščenja in nošenja svinjarije v hišo je precej manj.

Kaj pa, če bi poizkusili s tisto umetno travo in vsaj tistih nekaj kritičnih mesecev imeli položeno.

Zmotilo me je, ko si napisala, da imate ploščice, ki ne zmrzujejo. Po mojem je mišljeno to, da ne pokajo v mrazu. A je to kaj novega? Si ne predstavljam, da vlažne ploščice po ničlo ne bi zmrzovale.

Ali mi lahko morda posreduješ njegov telefon in ceno za stopnico ali m2. Bi ti bila zelo hvaležna?

Darja V

Sem pogledala v TIS, to je Rogelj Gregor, Delavska 1 Kranj (Stražišče), tel. 04 231 15 07.

Nam je pred nekaj leti oblekel 6 stopnic, pa na vrhu podesta pred vrati je dolžine približno 1,5 m, širina je 65 cm. Takrat je to stalo nekaj pod 20 tisoč. Najbolje, da vprašaš po telefonu, kakšna je cena.

Marmor je zelo svetel, tapison je bolj temno modre barve. Vse skupaj zgleda prav lepo, pa tudi čisti se lepo s sesalcem, ali pa potegneš s sirkovo krtačo.

New Report

Close