Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika Leče se mi premikajo

Leče se mi premikajo

Leče nosim sedaj že 4 leta in to mesečne. Sprva sem imel z njimi kar nekaj težav, ker so se mi na desnem očesu ves čas premikale, a sem našel razlog za to v tem, ker sem se po desnem očesu preveč mečkal in praskal in je prišlo najbrž do kakšne deformacije. Če takrat leč na desnem očesu kakšen mesec ali dva nisem nosil, se je stanje popravilo. In tako zdaj nisem imel problemov kakšni 2 leti. Do sedaj. Predvčerajšnjem pa sem na sprehodu delal na neki veji zgibe (rekreacija pač) in mi je med dvigovanjem dreznila v levo oko ena majhna vejica. Povsem neboleče, se mi je pa dotaknila leče. Od takrat se mi je začela premikati leva leča. Po sprehodu sem jo dal takoj ven in jo dal notri šele drug dan, a je bilo stanje isto. Potem je spet nisem nosil in jo dal danes zjutraj notri – stanje isto. Zakaj se to dela, do kakšne spremembe na očesu pride in koliko časa bo sedaj treba hoditi okoli brez ene leče?

hvala in lp

Mislim, da je problem nekje drugje in vi tako rešujete samo začasno vaše težave. Pojdite na pregled in povejte svoje težave zdravniku. Sumim, da nimate pravilno bazno krivino, vendar se bo to potrdilo na pregledu.

Lp.

New Report

Close