Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika leče in vozniški izpit

leče in vozniški izpit

Lep pozdrav!

Prosila bi Vas, če mi lahko pomagate. Stvar je sledeča. V prejšnjem vozniškem izpitu sem imela pod opombami zapisano VOZI Z OČALI. Lansko leto sem morala zaradi spremembe priimka narediti nov dokument, letos pa ga moram še enkrat, ker mi poteče 10-letna veljavnost izpita. Pod opombami tega izpita, ki ga imam sedaj, piše: 01.01. A 79. (< 50 km/h) in nič drugega. Ali to policistu pove, da moram voziti z očali ali ne? Vem, da moraš, če želiš voziti z lečami in zadostiti roki pravice, opraviti pregled pri zdravniku medicine dela in športa. To predstavlja dodatne stroške, zato me zanima, koliko tak pregled stane, da dobim potrdilo, da nosim leče. Že lani sem na upravni enoti spraševala o tem, pa mi niso znali povedati, zato Vas lepo prosim za kaj več informacij, ker ne vem, kam naj se drugam obrnem. Najlepša hvala za odgovor,
Alenka

To je sicer zelo specifično vprašanje, ki se bolj dotika “medicine dela in športa”. Mislim da bo najbolje, če pokličete na “medicino dela in športa”, kjer vam bodo natančno povedali, kaj te oznake pomenijo.

Lp.

New Report

Close