Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Laserska operacija oči – Irman

Laserska operacija oči – Irman

V poplavi konkurence, ki ponuja iste ali podobne storitve, sem sam iskal, nekoga, ki mu lahko popolnoma zaupam, ki bo svoje delo opravil na najvišjem nivoju strokovnosti in profesionalizma. Demantiram trditev, da je vse boljše kot slovensko. Tudi zato sem se prepustil izkušenim rokam zdravnikov v Očesnem centru Irman v Žalcu. Ko ti peša vid in se zavedaš koliko ti dejansko pomeni, ne iščeš samo nekoga, ki bi te rešil leč, očal in ti kvalitetno opravil lasersko operacijo oči, za katero sem se odločil tudi sam, pač pa, strokovno svetovanje in pomoč pri tako veliki spremembi na bolje v življenju posameznika.

Iz srca se lahko samo zahvalim Očesnemu centru Irman za vso podporo, strokovnost in neomajno pomoč pred, med in po operaciji. Kjer nisi le številka, kjer jim je popolnoma vseeno, ali si javna oseba ali ne, vse obravnavajo enako in z velikim spoštovanjem in predano voljo uresničiti sanje po brezhibnem vidu. Meni so spremenili pogled na mnogo stvari in to dobesedno. Očesni center Irman, hvala za vse kar ste in še delate za svoje paciente. Brez vas in vaše požrtvovalnosti ne bi nikoli vedel, da mi za zdravje ni treba v tujino in, da lahko svoje težave rešimo tudi doma in to še bolje kot kjerkoli drugje. Z velikim spoštovanjem končujem in v zadovoljstvu ponavljam, da sem vesel, da sem vas imel čast spoznati in, da ste mi vrnili pogled v lepši in boljši dan.

Damjan Murko

tudi jaz grem ju3 ob 10h na pregled v zagreb v knezović! to je natanko čez 10 ur! Držite pesti!

Zdravo,

jutri imam pregled v Kliniki Svjetlost. Zanima me a je laserska operacija oči resnično varna? Ter kakšne so vaše izkušnje, nekaj sem prebrala ampak ne vem kaj je tu reklama in kaj ni. Gospa, ki je kontaktna oseba za Slovenijo mi je rekla, da ne smem nositi pred pregledom leč, ampak sem pozabila in sem jih nosila. Je lahko kaj narobe?

Prav tako me zanima sledeče na povezavi Vaš link sem prebrala o Femtosekundni iLASIK2015 6. generacije. Če mi zna kdo kaj veš povedati o tem in pa izkušnje, ker bi jaz si s tem operirala, vsaj koliko sem prebrala je najbolši.

Hvala.

Dogajaja na področju operacije dioptrije sem spremljal že nekaj let, odločitev je dozorela, ko sem zasledil več referenc na področju implantacije znotrajočesnih leč, saj je za mene ta metoda bila najprimernejša za odpravo starostne dioptrije; pripomogle so tudi izkušnje znancev, ki so se odločili za tak poseg.

Moja dioptrija je bila cca +2,5, tako da sem očala uporabljal za branje, delo na računalniku, pri uporabi telefona in za podobna precizna dela. Slabša ostrina se je občasno začela pojavljati tudi ob gledanju tv, pri vožnji ob pogledu na števce ipd, dočim je vid na daljavo bil zadovoljiv.

Operacija je bila opravljena s pomočjo femtosekundnega robota na obeh očeh v enem dnevu, omembe vrednih bolečin ni bilo, najbolj zaznaven je bil pritisk nekakšnega obroča na ličnico in arkado, ki je verjetno potreben za zagotavljanje stabilnosti med sano operacijo.

Vid na dan operacije nekoliko motijo zaščitna očala, naslednji dan, po pregledu sem lahko vozil avto in opravljal vse običajne aktivnosti s priporočeno manjšo inteziteto nekaj dni.
Zares dober občutek, ko lahko brez skrbi pozabiš na očala in kljub temu normalno funkcioniraš: ob pogledu na uro, delu na računalniku, brskanju na telefonu, navigaciji s karto, kompasom ali gps-om, fotografiranju, streljanju, branju… Nobenih težav ni bilo na večdnevnem trekingu ali kolesarjenju.

Jasno pa, da je za prebiranje drobnega tiska dobrodošla pravšnja svetloba, zjutraj je ostrina vida nekaj minut nekoliko slabša, vendar se kmalu vid izostri, sončna očala so zelo blagodejna, tako kot tudi že pred operacijo.

Sem mnenja, da je bila to prava odločitev, ki je zelo izboljšala kvaliteto aktivnega življenja.

Razlog za operacijo v Očesnem centru Irman je pozitivna izkušnja in korektna predstavitev posega in pričakovanih rezultatov operacije s strani zdravnika dr. Grčarja.

Jože K.

Pozdtavljena. Prebrala sem vašo izkušnjo in zgrozila sem se. Gledala sem na televiziji več oddaj kjer so ljudje v oddaji pričali kako so jim v kliniki Sveti vid, ki pa se nahaja v Beogradu pomagali in popravili kar so na drugih klinikah pokvarili. Sama se letos nameravam tja odpraviti na pregled in operacijo, ker vedno bolj berem tukajšnje izkušnje manj mi je da bi tukaj opravila operacijo oči.

Lep pozdrav, Kristina

Pozdravljena,

Koliko pa ste plačali. Ali ste oba očesa operirali? Kakšen tip operacije ste imeli

New Report

Close