Najdi forum

LAMINAT V KOPALNICI??

Že dalj časa v angleških DIY oddajah opažam laminat v kopalnici. Zadeva izgleda super, skrbi pa me voda. Zanima me, če ima kdo izkušnje, oz. ali obstaja posebna vrsta laminata ?

Hvala za odgovore,

šaura

Po mojem je to plastika z imitacijo lesa. Parket ti vodo hitro vpije in se napne. Dobi se plastika, ki zgleda super, samo je cenovno še enkrat drazja od laminata.

Tisto plastiko prodaja Ekostil iz Ljubljane, prodajo imajo nasproti Emporiuma. Ima izgled keramičnih ploščic, je pa plastika in se ravno tako fugira. Draga pa je, je pa lepa.

Laminata pa jaz ne bi dala nikamor, v kopalnico pa sploh ne.

no, pri nas pa imamo v kopalnici že 5 let položen parket (!), spodaj talno gretje in ne zamenjam za nič na svetu. Ma kakšno napenjanje, lepo vas prosim! TIsti, ki nimate izkušenj, prosim ne govorite! Saj ne zlivate vode direkt s tušem na parket! Poeg tuša in bane se pač v času umivanja položi talno brisačo, ki popije odvečno vodo, pa je. Ostanek pa se potem ročno pobriše.

Laminat pa je za vzdrževanje še manj občutljiv – ima ga prijateljica v kopalnici….

Jaz toplo priporočam, le izvajalci morjo biti preizkušeni!

Lp,

užitkarka

Veš kaj… ko se pri nas kopajo otroci, je v kopalnici tako stanje, kot da je bil pravkar vesoljni potop. Pravzaprav tudi jaz nisem s tušem nič kaj preveč precizen v usmerjanju curka… Ne rečem, da parket v kopalnici ni možen, samo če upoštevaš vsakodnevno komotnost, si ga jaz osebno vsekakor ne bi privoščil. Se mi ne da iz preprostega kopanja delati kompliciran cirkus :))))

no dej, Roman no – ne delaj iz muhe slona…..Včasih pa res pretiravaš s pristavljanjem svojega piskrčka :))) Če nimaš direktne izkušnje, pač ne moreš vedeti, ali ne? Predvidevanje pa ni enako izkušnji…….

Tuši ima ponavadi kabino, kad pa zaščitno zaslombo, kar prepreči najhujše direktne curke vode…..Vse ostalo je pa mačji kašelj – malo se je treba po tuširanju sklonit, pa takoj pobrisat, pa je. Razen, če je že ležernost prehuda-kar je pri vas, moških, pogost pojav…..
Tudi pri nas se kopata dva majhna čofotavca, ki naredita pravo tsunamijsko atmosfero, a naš parket s talnim gretjem preživi….Brez posledic. Saj ne rečem – je bilo hudičevo drago, a je narejeno kvalitetno in zaenkrat brez težav……IN glede komotnosti – jaaaaaa, tako fino insvobodno je bos stopiti na topel les :))))

Pozdrav,

užitkarka

New Report

Close