Pozdravljeni,

imam eno vprašanje. Moja mami ima zdravilo ladiomil in helax ( ne vem, če je prav napisano) in pravi da ji je psihiater rekel , da ima napete živce. Nikjer ne zasledim zakaj točno so ta zdravila oz. kaj zdravijo. Prosila bi , če kdo kaj več ve o tem,da mi sporoči.

Hvala lepa za odgovore in lep dan vsem,

biba pozdravljena!
Ladiomil tablete so antidepresivi, helex pa je pomirjevalo.Svetujem ti da se pogovoriš z mamico in jo vprašaš glede tablet in ti bo povedala.Lahko ti povem da sem zudi sama mama treh otrok in jemljem antidepresive že devet mesecev,na začetku zdravljenja z AD ti zdravniki ponavadi predpišejo še pomirjevala,ker AD primejo šele po nekaj tednih.Ja to kar jemlje tvoja mami so ta zdravila.Nič nevarnega,ampak včasih pride do stresnih situacij v življenju in so nam v pomoč tablete. lep pozdrav

Imejte se rade! paper

Pozdravljeni,

Ladiomil je antidepresiv. Helex pa je pomirjevalo, ki ga pogosto predpisujemo v začetni fazi zdravljenja depresije, ker antidepresivi svoj učinek pokažejo šele v nekaj tednih.

Pomirjevala povzročajo odvisnost (pri nekaterih posameznikih, pri rednem jemanju, ki traja nekaj tednov), antidepresivi ne.

Na kratko.

lp

Vprašanje o depresiji se je izgubilo…

Osnovne info:

Pozdravljena Paper,

hvala lepa za odgovor.

Lp,

Hvala.

Lp

New Report

Close