Najdi forum

kuhinjske nape

Zanima me katere nape imate – prostostoječe ali tiste na omari in katere znamke se obnesejo. Katero mi priporočate tja do 100.000,00 sit in kaj moram biti pozorna pri nakupu.
Hvala vam za odgovore!

Sama nikoli ne bi kupila tiste kaminske nape, ki tako lepo zgleda, za čiščenje se pa vsaka, ki jo ima, pritožuje. Lepe pa so, ni kaj, na njej se pa vse pozna.

Sama sem lani zamenjala kuhinjo in seveda kupila tudi novo napo. Najbolj sem bila navdušena nad Etisovo Supersilent, ker je glede na moč motorja najtišja. Na koncu ni prišla v poštev, ker, čeprav je označena kot izvlečna napa, to ni, ampak je fiksna, meni pa se zaradi tega ne bi odpirala kotna omarica. Na koncu sem vzela Boschevo, ker sta si tista dela, kjer je motor, najbolj podobna, kuhinjo sem imela pa že naročeno za to izvedbo.

Če bi se prosto odločala, ne bi gledala na znamko, ker, kot pravijo prodajalci, nape tako dela samo nekaj proizvajalcev, drugi pa dajo gor svoje ime. Saj, če jih pogledaš, so si kar precej podobne.

Torej, ko se boš odločala, glej na moč motorja, važna je glasnost, osvetlitev – navadna ali halogenska in pa seveda izgled in cena.

New Report

Close