Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom kuhinja-za tiste ki ste kupovali pred kratkim

kuhinja-za tiste ki ste kupovali pred kratkim

Torej kupujemo kuhinjo v L obliki 200X290. Gledamo čim ugodnejšo varianto. Zdaj pa ne vemo, če greš npr. v rutar, Lesnino… ali izris zaračunajo, če potem kuhinje tam ne kupiš? Kje so cene najugodnejše (brez bele tehnike)?

Hvala.
Dalijaa

Mislim da ti jo bojo izrisali zastonj samo v kakšni privat trgovini. Meni so jo V Acronu na Jesenicah. Pa še na mail so mi jo poslali.

lp

koliko pa stane da ti izrišejo? Tako približno?

nova
Uredništvo priporoča

20 €

Meni so jo zastonj izrisali v Gorenju.

Harvey norman zriše zastonj, pa tudi kuhinj imajo za več različnih cenovnih razrezov. Če kupiš pri njih imaš na tehniko še 10% popusta. Priporočam.

gorenje izriše zastonj, ampak, če zahtevaš izpis vseh elementov, potem je treba plačat.

V Sponi izrišejo zastonj in tudi sicer niso tako dragi.

tisti, ki ti ne izriše brezplačno in ti ne da ponudbe, se jih izogibaj!
Ponudbe so vedno neobvezujoče in brezplačne. Saj lahko le tako izberej najugodnejšega ponudnika!

Gorenje izriše in natisne, plačaš cca 20 EUR, ki pa jih odštejejo od cene kuhinje. Pa fajn popusti so, če kupiš zraven še belo tehniko.

Tudi jaz sem morala v Gorenju plačati 20 EUR, če bi nato kuhinjo kupila
pri njih bi mi 20 EUR odšteli od cene.

Sem dobila kar nekaj idej – kuhinjo pa sem dala delat po naročilu.

Saj ravno zato pa izrisa ne dajo iz rok brezplačno! Meni se to tudi zdi čisto neresno.
Pri izrisu si lahko pomagaš z ikeinim programom. Elementi so tam standardnih mer, tako da vsaj dobiš občutek, kaj lahko spraviš v “svoje” mere. Če v trgovini nimajo ravno arhitekta, se ne bi zanašala ravno na mnenje in okus prodajalca (po možnosti starega 20 let, ki živi doma in kuhinje sploh ne zna uporabljati).

Aja, na forumu Gradimo je med novejšimi temami tudi pohvalno mnenje o eni od firm…

V Lesnini je izris zastonj, saj za moj okus drugače ne more biti. Pa v Marosu tudi.

Nekateri imajo brezplačno in plačaš samo to, da ti sprintajo izris kuhinje (Lesnina). Nekateri pa računajo od 20-40 Eur.

Jaz mislim da se ti najbolj splača Mercator pohištvo, ker so cene približno iste kot v Lesnini (midva sva to dvoje primerjala). Bodi pozorna kdaj so dvojne pike in jo plačaj takrat, pa dobiš fuuul bonitete. Midva sva jo mela mislim da okoli 500 EUR.

aja, pzabila sem napisat, da ti risbe NE zaračunajo

Jaz sem pred kratkim kupila kuhinjo – Gorenje in belo tehniko v Harvey Normanu. Cena je bila ugodna, izris zastonj…kuhinjo sicer dobili ob roku – samo se je ob montaži izkazalo, da je pult treba zamenjat, ker je bil neustrezen.

No, zdaj pa čakamo na ta preklemanski pult že 3 mesece!!! Da o odnosu prodajalca, zdaj ko rešuje reklamacijo, tudi ne izgubljam besed.

Tako, da kar se mene tiče absolutno odsvetujem Harvey Norman!

3 mesece čakate pult?????jaz bi popiz.. mi smo jo naročili v lesnini kromberg (ga.damjana zelo ok),od panlesa zala(lahk prilimam kakšno slikico) tud kar v redu cena. ker ima hiša kot v kuhinji 85%, so nam morali menjat pult, saj je prišel nepravi, kar so storili v 3 dneh, torej vse pohvale.

bi se izogibala kakšnih harvey n. ali rutarja , če nočete težav.ko prideš v trgovino vsi tekajo priliznjeno okol tebe, ko so reklamacije, pa te živ bog ne povoha.

Ja Hana, prav imaš. Sej če je vse OK, potem ni panike in sta tudi Harvey in Rutar v redu. Samo glih pri kuhinjah se rado zakomplicira in so kake reklamacije. Potem ti pa tud bog ne more pomagat.

Tako da se teh štacun res velja izogibat.

New Report

Close