Najdi forum

Pozdravljeni,

rabila bi začasno kuhinjo (čim cenejšo) ker bi se rada čim hitreje preselila v novo stanovanje. Dolga naj bi bila največ 3,20m.

Ali mi lahko svetujete kje naj naročim kuhinjo da bo poceni in da mi bo zdržala vsaj kako leto ali dve. (Rutar, Lesnina…???)

Lahko je tudi rabljena, če kdo pozna koga ki bi menjal svojo kuhinjo.

Prosim pomagajte.

klementina

klementina

Pošlji skico na mail.

Pojdi v IKEO. Jaz sem tudi morala v 1 tednu komplet opremiti garsonjero in mi je v IKEI uspelo kupiti vse (razen kavča/postelje), TV, ene nizke omarice in hladilnika za 1.400 EUR!

En naš sorodnik nujno prodaja zelo ohranjeno tri leta staro kuhinjo s hladilnikom . Če te zanima kaj več sporoči, pa se bom pozanimala kako in kaj. LP!

Na Tržaški je podjetje Sabix, ki med drugim trži kuhinje od ene bosanske firme. Sestavi 2,6 m so od 50 do 150 tisoč SIT. Večino imajo na zalogi in dobiš v enem tednu. Cene se ene s pultom, ene brez, dostava in montaža je plačljiva. Tole sem ravno danes prebrala v eni reklami.
Še naslov:

V Ikei imajo poceni kuhinje, ki zdržijo več kot samo leto ali dve, pa tudi kolikor toliko lepe so. Praktično vse imajo na zalogi, mogoče zmanjka kakšna lajštica, ki za postavitev kuhinje ni bistvena in ti jo dobavijo kasneje, če gre za manjši del, tudi pošljejo po pošti. Dobi se rač. program, z njim izrišeš kuhinjo, določiš fronte, sprintaš šifre, greš s tem v Ikeo k prodajalcu in ti ta potem samo še vse skupaj preveri, ali je na zalogi, v skladišču pa pripravijo pakete, naložiš, greš.

Pozdravljena.

Poceni kuhinjo…oz.sestve kuhinj dobiš tut v pohištvu mercator…..odvisno kaj iščeš…barvo…cena…kakovost…

Sama sem iskala nekaj podobnega in našla v omenjeni trgovini nizkocenovno kuhinjo, sestavljivo po elementih (2, 20 m), za 40.000 brez pulta.

Kot pravim…odvisno za kaj rabiš……

LPČ

New Report

Close