Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva krvavitve na začetku

krvavitve na začetku

Spoštovani !
Zadnjo M sem imela 9.11, potem sem imela krvav izcedek 3.12 in 5.12. Po vašem nasvetu sem naredila test ki je bil pozitiven. Zanima me ali so ti krvavi izcedki lahko nevarni oz. ali lahko nakazujejo na splav. Prva nosečnost je potekala brez problemov le v 8 tednu sem imela rahlo krvav izcedek.

Naj še povem da imamo doma enega triletnika ki sem ga ves ta čas dvigovala(17 kg), ali sem lahko krvavela zaradi tega?
Hvala za odgovore.
lp

Spoštovani,

dvigovanje otroka ali drugih bremen ne povzroči splava niti ne krvavitev iz rodil. SEveda pavsaka krvavitev iz rodil lahko pomeni splav, preverjamo pa to z UZ preiskavo. dokler v maternici vidimo živ plod lahko stanje obravnavamo kot normalno nosečnost.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close