Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Krvavitev, ciscenje in mirena

Krvavitev, ciscenje in mirena

Pozdravljeni!

V petek, 18.4., sem bila na 2.ciscenju zaradi nenehnih in močnih krvavitev in odebeljeni sluznici. Po čiščenju so mi takoj vstavili tudi mireno. Sedaj je že 4.dan in se vedno precej močno krvavim oz. se bolj kot pred ciscenjem (vlozek moram menjati vsako uro), kar me kar malo skrbi, saj sem si predstavljala, da bodo po čiščenju in mireni vsaj krvavitve znosne. Torej, zanima me, je to še normalno in do kdaj se lahko krvavim tako močno kot pri menstruaciji? V bolnici sem iskreno pozabila vprašati, izvid pa dobim po pošti.
Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
Mamasita126, 22.04.2025 ob 04:12

Pozdravljeni!

V petek, 18.4., sem bila na 2.ciscenju zaradi nenehnih in močnih krvavitev in odebeljeni sluznici. Po čiščenju so mi takoj vstavili tudi mireno. Sedaj je že 4.dan in se vedno precej močno krvavim oz. se bolj kot pred ciscenjem (vlozek moram menjati vsako uro), kar me kar malo skrbi, saj sem si predstavljala, da bodo po čiščenju in mireni vsaj krvavitve znosne. Torej, zanima me, je to še normalno in do kdaj se lahko krvavim tako močno kot pri menstruaciji? V bolnici sem iskreno pozabila vprašati, izvid pa dobim po pošti.
Hvala

Ne, tako močne krvavitve štiri dni po abraziji in vstavitvi materničnega vložka s hormonom niso normalne.  Svetujem, da greste na ponovni pregled, če se krvavitve niso umirile.

srečno, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close