krvava ovulacija

Pozdravljeni!
Odkar sem pred enim letom prvič rodila in dojila 8 mesecev, imam sedaj 3x menstruacijo, ki je normalna, vendar pa imam med ovulacijo malo krvav izcedek (morda dve kapljici krvi).Nosečnost in porod sta bila normalna, preden sem zanosila, nisem nikoli opazila takšen krvav izcedek. Sicer imam ciste na jajčnikih, kljub temu sem zanosila brez problemov. Ali mislite, da je takšen izcedek normalen?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!

tak izcedek je dopusten in ga ne jemljemo kot bolezenskega. Nekatere ženske bi ga celo navdušeno sprejele, saj kot pravite kaže na ovulacijo in zato dovoljuje boljši nadzor na možnostjo zanositve. Če vas izcedek moti, ne dojite več in potrebujete kontracepcijo pa ga lahko odpravite z uporabo KT.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close