Krvav izcedek

Pozdravljeni!

Menstruacijo bi morala dobiti okrog 1.3., ker je 6.3 še ni bilo sem naredila test nosečnosti, ki pa je bil negativen. Naslednji dan se mi je pojavi rjavkasto-krvav izcedek. Trajal je 5 dni, danes ga skoraj ni več. Drugače je ciklus dolg 21 dni z normalnimi menstruacijami. Ne jemljem kontracepcijskih tablet. Ne vem, ali bi morala iti do ginekologinje, saj menstruacije ni bilo, test pa tudi ni bil pozitiven? Ali je možno, da je bil ta izcedek menstruacija?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

možno je, da je bil krvavi izcedek nekakšna M, zaradi enkratnega “iztirjenja” sitema pa še ni potrebno hoditi k ginekologu.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close