krema za samoporjavitev

Pred kratkim sem kupila kremo za samoporjavitev. Ker pa je to bila moja prva izkušnja, se mi je kmalu pokazal rezultat. Zanima me, kako naj ublažim neenakomerno porjavitev, ker ne želim biti še bolj rjava tam, kjer je barva. Drugače pa sem navdušena nad njo, saj ne prenesem sonca in tudi nimam časa za solarij.

Hvala in lep pozdrav!

Če si neenakomerno porjavena je vzrok za to neenakomerno nanašanje kreme. Počakaj da se krema spere, potem pa glej da boš kremo enako porazdelila po celotni površini. Priporočljivo je da si kremo nanašaš bolj pogosto po malem kot pa po redko v velikih količinah, tako tudi neenakomerna barva ne bo tako opazna.

Lep pozdrav!

Katarina

Dobro je tudi, da si prej odstraniš odmrle celice – z masažno rokavico, pilingom. Niso pa vse kreme enako dobre, najbolje jih je preskušati na kakšnih bolj diskretnih mestih in ne na obrazu.

živjo,

jaz sicer hodim v sloraij (prb. 1x na mesec za 10 min), sestra, ki je bolj bleda, pa uporablja samoporjavitveno kremo. Najboljša je V SPREJU (npr. od Niveje – ampak na žalost smrdi, Collistarjev je menda super), ker nimaš problemov z neenakomernim nanosom. Res je dobro če si prej narediš peeling. Sicer pa grejo te krme hitro dol, zato se ne sekiraj.
lp,
m.

Hvala za nasvete!

Uporabila sem Ambre Solarie, ki lepo diši po marelicah. Kremo sem uporabila po nogah in drugod, razen na obrazu, ker imam bolj bele noge.Proizvajalec kreme je Garnier, to je v bistvu mleko za samoporjavitev. Bom počakala, da gre stran barava in ponovno poskusila bolj enakomerno.

Lep pozdrav

New Report

Close