krči pri 4 m

Moja deklica je stara 4 mesece. Že od rojstva jo mučijo krči. Pravijo da popustijo pri 4 mesecih pri nas pa so se le še močnejši.
Imate kakšne izkušnje??

lp a

Lep pozdrav Mimi, za tvojo deklico ti priporocam domac caj in sicer – kumina, janez in majaron. V 2 – 3 dcl vode das po polovico cajne zlicke kumine, janeza in majarona, kuhas 5-7 minut potem ohladis in das otrocku piti. Krci minejo, tudi vetrovi gredo od otroka. Mojima hcerama je to najbolj pomagalo, res pa je da je to recept star skoraj 30 let. Ravno vceraj je tudi ena mamica sprasevala po kaplicah pa sem ji napisala isti recept kot tebi, in danes mi je napisala da so se krci pri njenem soncku umirili. Ta caj lahko pije kdorkoli ce ima probleme z zelodcem, pa se dobrega okusa je.

Probaj nic te ne stane, pa veliko lepih uric in dnevov s tvojo hcerkico.

Srecno in lepo pozdravljena!

kdaj naj bi jo mučili krči??Kako se obnaša?

Pri nas je pri edveh od treh zavijalo tudi 4m, pomagalo pa je le nošenje in guncanje in bilo ful bolje, če nisem jedla mleka in jajc.

Hvala za odgovore!
Nosimo se že tako dovolj tako da ti krči čez dan skoraj ne pridejo do izraza. Najhuje je ponoci po prvem dojenju ali proti jutru. Tezko ji dam čaj ponoči ker ne mara flaške, ne dude samo ….(joško) za hranjenje, za crtlanje, za uspavanje in še proti krčem.
Joka, napenja trebušček,krči nogice in me vleče k sebi.

lp a

masiraj trebušček,na trebušček ji daj tudi topel termofor ipd.

New Report

Close