Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina kožne spremembe

kožne spremembe

Imam eno vprašanje. Sem zelo zaskrbljena, ker me že dalj časa srbi vsa koža – po vsem telesu. Naredijo se mi majhne pikice – zelo srbijo in nato nastanejo rdeči fleki, ki izginije in se pojavijo drugje – ponavadi kjer takrat najblj srbi ( po dekolteju, hrbtu, nogah, rokah… ). Splošna zdravnica me je že pod nujno napotila na dermatološko kliniko, ker mi mazilo in tablete Zirtek( upam, da sem prav napisala ) niso nič pomagale. Na dermatološki so me seveda odpravili, češ, da imamo domo prevroče. Žal to ne more biti res, saj živimo v hiši, kjer je povprečna tempertura 20 stopinj. Moje stanje se še ni umirilo, ne vem več kje naj si poiščem pomoč – verjetno samoplačniško, saj te naši specialisti ne jemljejo resno – dobesedno mislijo, da imaš preveč časa in zelo rad sediš v ordinacijah in čakaš.
Ali mi lahko svetujete kaj naj še naredim ali pa mi poveste, če je pri kakšni obliki raka na koži lahko grozna srbečica ?
Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem

Spoštovani!

Rak to ne more biti. Ali ste opazili kakšno povezavo s kakšno hrano ali z drugimi okoliščinami? Ali so pikice iztisljive, tako ,da o pritisnete, nipodstane koža bleda, ali so še vedno vidne?

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close