Najdi forum

korak iz prijateljstva v ljubezen..

Hay hay!!

Zanima me, če ste imeli kdaj izkušnje ko ste bili prvo prijatelji nato pa je prijateljstvo preraslo v ljubezen!kako je trajala zveza..kako ste se razumeli..itd!To se je pravkar meni zgodilo..in moram rečti da je filing zelo dober(ker ga že od prej poznaš dobro)…kaj pa vi na to pravite?!

Lp in lep nasmejan day..:)

To je pa lahko različno od osebe do osebe.

Je pa odvisno tudi od tega, kako in zakaj je prišlo iz poznanstva v ljubezen.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hello,

midva sva zvezo tudi pričela iz prijateljstva in ti rečem, da je cool.
Poznala sva se 5 let, potem sva se nekaj sporekla in nisva imela stikov 1 leto. Nato pa kot, da bi naju nekdo udaril po glavi – hej vidva, daj združita se že :). Moja mama je vedno govorila, joj kok sta fajn, vidva sta prav za skupaj, pa čeprav sva bila takrat samo prijatelja.
Potem sva se malo pogovarjala in obema je super, ker se poznava. Še danes mi pravi, da bi mu bilo težko, če bi moral nekoga spoznavati od začetka, pa zaupanje…tako da taka veza ima neke prednosti.
Samo prijateljstvo temelji na iskrenosti, pomoči in podpori…in da iz tega razvijeta ljubezen se meni zdi enkratno. Pri tipu, ki ti je noro všeč in si zaljubljena do ušes, ne veš če lahko pričakuješ kakšno moralno podporo od njega, pri prijateljih je pa samoumevno.
Midva sva skupaj že dobrih 6 let in nama je super, kot praviš ti, gre za filing! 🙂

lepo se imej in imejta se rada

Ja, to se je zgodilo meni… 2 leti najmanj sva bila prijatelja, zelo dobra. Zadnje leto sploh najboljša! Non stop skupaj, cele popoldneve, pogovarjala sva se lahko v nedogled. On je imel probleme s puncami, jaz s fanti. Svetovala sva eden drugemu, nato pa kr naenkrat ni nihče več omenil simpatije… Ja, počasi so začele preskakovati iskrice. Čeprav si prej nikoli nisem mislila, da mi bo kdaj všeč in da se bom zaljubila ravno v njega. To je bilo tudi iz njegove strani, vendar si nisva upala priznati, kajti bala sva se da bi izgubila tako dobrega prijatelja. No, potem so pomagali najini skupni prijatelji;)))
Sedaj sva skupaj eno leto, imava se res super. Čeprav na začetku ni bilo tistega “booma”, ker si človeka navajen že od prej. Najprej sem celo razmišljala ali je to sploh tisto pravo, potem pa je iz meseca v mesec boljše. Meni je ful vredu,ker si ob njem lahko popolnoma sproščen, skratka tak kot si. Meni se je do sedaj dobro obneslo, tebi pa želim enako.

Lp

Ja, to se je zgodilo meni… 2 leti najmanj sva bila prijatelja, zelo dobra. Zadnje leto sploh najboljša! Non stop skupaj, cele popoldneve, pogovarjala sva se lahko v nedogled. On je imel probleme s puncami, jaz s fanti. Svetovala sva eden drugemu, nato pa kr naenkrat ni nihče več omenil simpatije… Ja, počasi so začele preskakovati iskrice. Čeprav si prej nikoli nisem mislila, da mi bo kdaj všeč in da se bom zaljubila ravno v njega. To je bilo tudi iz njegove strani, vendar si nisva upala priznati, kajti bala sva se da bi izgubila tako dobrega prijatelja. No, potem so pomagali najini skupni prijatelji;)))
Sedaj sva skupaj eno leto, imava se res super. Čeprav na začetku ni bilo tistega “booma”, ker si človeka navajen že od prej. Najprej sem celo razmišljala ali je to sploh tisto pravo, potem pa je iz meseca v mesec boljše. Meni je ful vredu,ker si ob njem lahko popolnoma sproščen, skratka tak kot si. Meni se je do sedaj dobro obneslo, tebi pa želim enako.

Lp

Hojla…tudi pri meni se je zgodilo isto,prvo sva bila prijatelja,potem pa sva prešla na resno zvezo in najin odnos je super in upam,da bo tako tudi ostalo. V njemu vidim prijatelja,ljubimca in partnerja,vse v enem in tudi tebi želim vse naj,naj:))

hja pri meni se je tudi zgodilo.morda res ne z najboljsim prijateljem ampak dost dobrim,vendar pa sm ugotovila da ga imam zelo rada,vendar ljubim pa ga strastno nekako ne,ker ga ze predolgo pozanm ,nevem kaj bo

tudi midva sva bila njprej prijatelja, nato je to preraslo v ljubezen. Skupaj sva zdaj dobra tri leta, se razumeva, čeprav se včasih tudi skregava, se pa oba strinjava, da imava dobre temelje, na katerih se da graditi naprej in reševati morebitne probleme. In ti temelji so pričeli nastajati že v času prijateljevanja in so se okrepili, ko se je prijateljstvu pridružila ljubezen.

Bodita srečna!

Je lušno ja, pri meni je bilo isto. Najprej nekaj let ful dobra prijatelja zdaj že osem let skupaj.Lepo je dokler gre. Ko pa ne gre več se pa zaveš, da boš izgubil življenjskega sopotnika in najboljšega prijatelja.SAJ JE PRIJATELJSTVO V LJUBEZEN MOGOČE,OBRATN PA NEMOGOČE (obstajajo pa izjeme).

lp

Lep pozdrav,ZwezdIcaa02!
Super se mi zdi,da si dala prednost najprej prijateljstvu.
Za dolgotrajno zvezo je zelo pomembno prijateljstvo in najlepse je,ce se odlocita za zvezo ravno prijatelja,saj se v fazi zaljubljenosti nekatere stvari omilijo,ne pridejo na dan oz. so nekaj casa nasim ocem nevidne.
Vi2 sta prebrodila to fazo ze skozi prijateljstvo,tako da sta le v prednosti.

Zelim vama cimvec lepih,nepozabnih trenutkov!

Anchy

zelo lepo dokler traja:))) kasneje zgubiš tudi prijatelja

Iskreno povedano jaz sem bila na istem imela sem najboljsega prijateljaa, nakar so preskocile iskre in si nisva zelela priznati. Danes nisva ne prijatelja in ne par, zakaj ne veva, morda strah, ker se se predobro poznava. RAvno danes naj bi sla na pijaco po pol leta, stiska me v zelodcu, metulje imam in ze zdavnaj sem mislila,da sem ga prebolela. Smesno, ne.
Lahko je nekaj najlepsega, lahko pa ostanes brez vsega. Jaz osebno ga zelo pogresam kot prijatelja in ce bi lahko kdaj vedela, da bo to to bi zagrabila z veliko zlico.

Tako pa……

SEM IMALA ZELO , ZELO SLABO IZKUŠNJO IZ PRIJATELJA V FANTA

SEDAJ PA IMAM ZELO DOBRO IZKUŠNJO, SAJ SEM SE POROČILA Z NJIM

To je nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi. vsaj meni.
ko sva bila še prijatelja sva se veliko pogovarjala, tudi o zvezah in željah v prihodnosti. takrat še nisva bila zaljubljena in bila je le izmanjava mnenj, ki pa so bila iskrena in ne izrečena le zato, da se prikupiš simpatiji.
čez čas sem spoznala, da je on oseba, ki jo želim ob sebi. bil mi je všeč vizualno in po notranjosti,skratka popoln. najlepše pa je bilo, da sva se zaljubila istočasno in sedaj že dve leti prijateljujeva in se ljubiva 🙂

New Report

Close