kopalnice Gorenje
Pozdravljeni!
Zelo rada bi izvedela kaksno imate izkušnje z njihovimi kopalnicami. Predvsem me zanima kako se obnesejo umivalniki – baje so iz umetnega marmorja, ali nekaj podobnega. Lepo prosim za vaše izkušnje. Sem namreč malo skeptična. Občutek imam, da so zelo “občutljivi”. Upam, da se motim, ker mi je umivalnik Quantum zelo, zelo všeč, pa še pretirano drag ni.
Najlepša hvala za vaša mnjenja in napisane izkušnje.
LP, Nuša
Umivalnik se nama super obnese. Imava tistega dvojnega bele barve iz tega umetnega materiala. Nikjer se ni še okrušil, nič ne poka, skratka je še vedno kot nov. Moraš ga pa pomivat z mehko gobico in potem ni nobenih problemov. Je pa fino ko ga pomiješ, voda lepo odteče in ni nobenih vodnih madežev, tudi če potem ne pobrišeš z suho krpo (očitno je kot nekak film čez narejen). Omarice se tudi obnesejo, čeprav ti glede kvalitete ne morem kaj pametnega svetovat, ker sploh nimam občutka, kam bi jih dala. Zaenkrat brez problemov, samo so stare šele leto, tak da bomo videli čez par let. Ti pa priporočam, da daš močnejše vijake noter kot jih dobiš v originalu zraven. LP