konec
Živjo!
Otrok nima nobene zveze z vajinim razmerjem. Po moje ga je tvoj bivši malo nesramno izkoristil kot izgovor, v resnici pa si resne zveze ni želel in te je zato tudi zapustil. Koliko lažje zate bi bilo, če bi ti to lahko povedal po resnici npr s preprostim rad te imam ali ljubim te, vendar vseeno mislim da nisi prava zame in da najina zveza ne bo uspešna. Ubogi moški, ker ne znajo naravnost povedati, kaj mislijo. Zato se ne sekiraj preveč zaradi hčerke, biti mama je veliko darilo in vsak moški, ki te bo resnično imel rad, bo brez težav sprejel tudi tvojega otroka. In obratno, kdor te nima zares rad, pa išče razne izgovore.
Zaupaj še naprej v moški svet, če boš vztrajna, boš našla pravega!
Pa saj ravno to me moti pri moških, da ne znajo povedati resnice. Malo bolje bi se počutila. Ne želim si, da bo moj otrok tisti razlog za neuspeh najine zveze. Je pa res, da je hčerka včasih zelo trmasta in kljubovalna ter bi poskušala vse mogoče samo, da obdrži mamico samo zase. Mislim, da bi s primernim pristopom rešili tudi to,če bi bila resnična želja obeh. Konec koncev gre za mojo hčerko in rada jo imam navkjub vsemu kakršna pač že je.
Vsak izgovor je dober tudi,če ga pes na repu prinese,je rekla moja babica in prav je imela.
Če ne bi bilo hčerke bi našel pa kak drug izgovor.Žal ni imel resnih namenov.Prekini z njim totalno,nič telefonov,SMS,še najmanj pa kakšni občasni skokci med rjuhe.
Tudi zate je nekje moški,ki bo znal ljubiti obe.
Prav zdaj sem se lotila brisanja njegovih zadnjih SMS . Prepisala bom enega: Ceprav sva vceraj veliko govorila, bi povedal stanje pri meni: ti si moja velika prijateljica, pravzaprav še veliko več od te besede. Dala si mi marsikaj in jaz to cenim in ne pozabim !Pri meni se občutki do tebe niso spremenili in hvala ti, se jih z veseljem spomnim. VENDAR TO NI SLOVO !
Jaz bi dodala samo še to…kaj pa to je za vas ???
Danes…Pozdrav…naredi kaj zase srcek. Pocasi, se ne mudi, vendar vsak dan nekaj.
Draga ženska
Tisto kar je ON tebi napisal lahko obesi mački na rep.
To zame sploh ni sporočilo, če ti je tako napisal, da si mu dala marsikaj in tralala… Kaj je to, da si mu dala marsikaj? Sex ali kaj? Kaj je za njega v Sexu vse? Če je tako pa daleč proč od njega. So takšni moški, ki bi imeli samo sex in adio mare.
Priporočam ti, da si najdeš sorodno dušo in zaživiš svoje življenje.
Ko si napisala, da tvoja hčerka te hoče imeti samo zase. Kot, da bi brala mojo zgodbo, ker moja hčerka je tako navezana name, ljubosumna in se ji ni dalo nič dopovedati. Jaz sem ji bila vse na svetu. Samo mami – mami in še danes je tako, samo se je veliko spremenila, ker vidi, da življenje zna biti veliko lepše in boljše.
Tudi ti ne moreš trpeti in živeti kakor tvoji hčerki odgovarja, tudi ti zase moraš poskrbeti, da boš srečna… Tvojemu ljubimcu pa napiši tako:
Imam eden cvet,
Jaz mu ne vem ime,
Mislim, da se mu reče,
Ne pozabi me!
Zbogom!
Pa boš videla, da bo začel boljše razmišljati, naj vidi, da si tudi ti odprla oči in veš kaj hočeš oz. si želiš.
Sedaj sem ti naflancala vse sorte, ampak tako je.
Lepo bodi pozdravljena in veliko sreče v ljubezni pa piši kako se bo ta tvoja ljubezen iztekla.
Doroteja
zenska napisal:
> Prav zdaj sem se lotila brisanja njegovih zadnjih SMS .
> Prepisala bom enega: Ceprav sva vceraj veliko govorila, bi
> povedal stanje pri meni: ti si moja velika prijateljica,
> pravzaprav še veliko več od te besede. Dala si mi marsikaj in
> jaz to cenim in ne pozabim !Pri meni se občutki do tebe niso
> spremenili in hvala ti, se jih z veseljem spomnim. VENDAR TO NI
> SLOVO !
>
> Jaz bi dodala samo še to…kaj pa to je za vas ???
>
> Danes…Pozdrav…naredi kaj zase srcek. Pocasi, se ne mudi,
> vendar vsak dan nekaj.
Doroteja in vsi ostali. Mislim, da je za mano najbolj naporen teden. Vesela sem, da sem zdrzala in se premagala, ko sem zelela ga poklicati, slisati,…na koncu pa ugotovila, da vendar to ni pravi moski zame. Mislim, da je po tihem tednu ugotovil, da so se mi koncno odprle oci, zakaj je on mene imel. Zdaj ne klice, tudi SMS ne posilja, skratka imam svoj mir in svojo hčerko. Takšno kakšna pač je, zanj očitno moteča in ona je najšibkejši člen, zato me je izločil. Pozdrav.