Končno dobila razlog
Par tem nazaj je tudi moje prejšne sporočilo, če ga niste prebrali, da boste bolj vedeli zakaj gre 😉
Končno je priznal, kakšen razlog je imel, da se mu je ljubezen ohladila. Seveda ni povedal naravnost, ker ni želel še bolj -cenzura- položaja, sem pa si hitro prišla gor.
Moji starši. Oče predvsem, stara mama in brat. Vedno se je oče delal, kot da je moj fant nesposoben in nama vedno določal, kam bova šla na morje, kam na počitnice in ni pustil, da fant kaj organizira. Vedno !! pri kosilu, so se norčevali iz njega, ker ne mara zelenjave. Karkoli je naredil je izpadel bedak. To se je dogajalo vedno več, proti koncu veze, se je enkrat zjokal v mojem objemu, da ne more več, da tako delajo z njim.Naj povem, da ga ima moja družina ful rada, ampak oče s etako obnaša do vseh ljudi. Nisem vedela da ga je to tako zatolklo.
In jaz sem fantu večkrat povedala, da se bova preselila k nam. tako je bilo zmenjeno na začetku, vendar nisem vedela, zakaj mu ni več do tega. Večkrat sva se skregala zaradi odnosa staršev, sploh ker sem se jaz postavila na njihovo stran. Da ni bilo prepirov ;(
Problem je, ker sva imela tako lepo ljubezen in potem tako neumen razlog ubije vse. Povedal ni pa nikoli nič, že tako raje ni omenjal stavri, ki so ga motile, da ne bi prišlo do prepirov.
Kaj si naj mislim… Boli me, da je nekaj tako neumnega uničilo ljubezen. sedaj pravi, da je njegovo življenje prazno, ni srečen. Pogreša tisto nekaj …to sem verjetno jaz. Ampak ljubezni pa ni več.
Naj se druživa kot prijatelja ? trenutno si tega želim tudi jaz, ne zaradi obupanja da bi bila vsaj nekako z njim, ampak ker se imam lepo ob njem in ker ga ne morem obsojati. Res je oče večkrat mene spravil na tla, kako ne bi njega,
Naj sprejmen sproščeno, neposiljeno prijatelsjtvo? Druge nima in ga nobena ne zanima. Naj uživava v tem,kar imava in pustiva času da naredi svoje ?
Je še možno, da se spet zaljubiva eden v drugega ? Ker si niti on ne predstavlja živlenja z drugo deklico. In pravi da me pogreša in misli name. Ljubi pa žal trenutno ne. Tako spremenil se je. Ni več človečnosti v njem,to pravijo vsi ki ga poznajo. Kot bi s te m ko je dal iz srca mene, dal tudi čut za ljudi.
Hvala za pomoč…
ČAs ozdravi vse rane, in vedno je tako, da samo majhne neumnosti uničijo vsako zvezo.
Zato ker pozabimo, da nobena hiša ni narejena iz enega cegla.
Primož
Temu jaz ravno ne bi rekla malenkost. Ce se je tvoj oce vedno obnasal do njega, kot da je nesposoben, seveda ga je zatolklo. Ti si tega mogoce navajena, ampak on ni. Kar pa je nahuje od vsega, ti si se postavila na stra starsev in nisi stopilu fantu v bran! In seveda ti ni hotel povedati kako se pocuti, ce si se pa strinjala s starsi.
In potem si pricakovala od njega, da bo tak odnos prenasal vse zivljenje, ko bi se preselili vsi skupaj…
Draga moja mala muca,
naredila si kolosalno napako, ker si se postavila na očetovo stran. tvoj fant je lahko le spoznal, da ni prvi v tvojem življenju, to pa je potrebno za trdno zvezo. dokler boš očkova punčka, že ne. tudi sama boš morala malce odrasti.
sama sem bila prav tako očkova punčka, ne moreš si niti približno predstavljati, kaj vse sem morala dati skozi, preden so mojga fanta sprejeli v družino. trajalo je več let – mislim, da so ga resnično sprejeli.
in vtem času sem bila s svojimi starši dnevno v konfliktu. sem pa vedno bila na strani svojega -takrat-fanta, in sem še vedno na strani svojega moža.
torej-ča si sposobna pretrgati popkovino, šele v tem primeru razmišljaj o naaljevanju te zveze. drugače nima smisla.
pa srečno!
Ko boš spoznala drugega fanta boš lahko popravila največjo napako, ki si jo delala do sedaj – bila si ubogljiva hči, ki noče prepirov ne glede na to, da lahko zaradi tega izgubi ljubezen. Že to, da ti dragi očka ukazuje kam lahko greš na morje s fantom je vrh ledene gore, kar si opisala naprej je katasrofa. Tudi mene moj “bodoči ” tast nikakor ne prenaša, z mano ne govori že 4 leta, ampak imam močno podporo v mojem fantu in celotni njegovi družini, tako da se zaradi enega cepca ne sekiram. Če pa bi me šikanirala celotna družina – me po 14 dneh ne bi videli več, kaj šele da bi se nameravala preseliti k njim v hišo. Pekel si lahko najdeš tudi drugje. Jaz se na mestu tvojega fanta ne bi vrnila nazaj, kaj bo naredil on je nejgova stvar. Pusti ga, da odide in v miru razmisli o vajini zvezi, nikogar namreč ne moreš prisiliti, da te ima rad.