komuna za alkoholike

Zanima me, ali se lahko vključi v terapevtsko Skupnost srečanje oseba, odvisna od alkohola (dekle). Zanima me tudi, kakšni so pogoji za vstop ljudi odvisnih od alkohola. Ali obstaja kakšna druga podobna skupnost (komuna), ki sprejema alkoholno odvisne ženske?

Pozdravljena!

Terapevtska Skupnost Srecanje sprejema tudi zaasvojene z alkoholom – tudi dekleta. Postopek za sprejem oz. vstop je isti kot pri osebah zasvojenih s prepovedanimi drogami. Za sprejem se najprej obrnite na pripravljalni center na Litijskai 24 v Ljubljani. Tel. st.: 01/ 548 02 86, 548 03 63, in brezplacno SOS info linijo 080 12 21. Tu boste dobili vse potrebne informacije za naprej.

Ostale ustanove,ki se sprejemajo zasvojene z alkoholom, sem nastela v odgovoru na vprasanje “Alkohol” na teh straneh.

Lep pozdrav!

Komune, kot jo ti iščeš, ni.
Obstaja zdravljenje odvisnosti v nekaterih slovenskih bolnišnicah.
Poglej v telefonski imenik: oddelek za psihiatrijo, pokliči in se dogovori(naroči) na razgovor. SAMO POTEM IDI NA RAZGOVOR!
Svetovali ti bodo in pomagali. Nihče ti ne bo skrivil lasu, če greš na zdravljenje. Jaz sem šel pred štirimi leti in sem danes trezen.
L.P. Bojan

TUDI JAZ SEM ŠLA SKOZI TO PREIZKUŠNJO ZDRAVLJENJA IN SEM DVE LETI TREZNA. Anja, koliko si stara oz. tista punca ki mora na zdravljenje? Jaz sem bila 29. ko sem pristala tam.
Bojan oglasi se še kaj. Obiskuješ kak klub?

New Report

Close