kompromis med…

S punco se ne strinjava glede analnega sexa. Ona noče, jst bi pa umru da bi mi dala od uzadi. kakšen kompromis naj nardiva, da bo obema kull ??

Hm? Kako misliš kompromis? Če ona noče – noče, ti pa lahko narediš kompromis sam s sabo in sprejmeš njeno stališče 🙂

lp, ddot.

Vprašaj jo, zakaj noče. Če bo imela pameten razlog (bolečina, higiena,…), nimaš kej. Če ima moralne zadržke: kompromis je lahko edinole na foro, ona tebi pusti to, ti pa narediš nekaj, česar fuuuul ne maraš, ona pa fuuul hoče, da narediš.

Lej, če noče, pač noče. Že ima razlog za to. Če jo boš silil, jo bo to ful odbijalo in bo še slabše. Samo sem videla, da si pa ti res obseden s tem:) Zakaj te to tako zelo privlači? Pa dajta najprej vso kamasutro skozi, pol pa poskusita se malo bolj pogovorit o tem. Če pa ne bo hotela, jo pa pusti na miru. Ne vem zakaj daješ tak poudarek temu…

Hm… analni seks je tako. Dekle mora biti dvakrat bolj sproscena, kot pri vaginalnem seksu. Zadeva je prvih nekaj minut boleca (za njo), potem pa zacne “pasat”. Problem je le, da ima se vec ur po spolnem aktu, obcutek, kot da ima nekaj “not”. Sam nisem bil prevec zadovoljen… imel sem pekoc obcutek, saj je bilo vse stisnjeno. Se en teden po tistem nisem mogel seksati, ker sem mislil, da mi bo zdaj zdaj odpadel 🙂
Saj ti valda zadostuje njeno spolovilo. Poznamo tisoc nacinov, kako se zaposliti z zenskim spolnim organom. Moram povedati, da mi je prav fajn gledati svoje dekle, ko opravljam svoje oralno delo, in ona zeeeeelo uziva.

Mene pa anala spominja na pedre.

Shaggy mislim, da sem enkrat ze odgovarjal na tvoje sporocilo, ki je bilo zelo podobno temu.
Kaj na ti tokrat napisem? Vse kaze na to, da ne bos umrl:)
Nobenega kompromisa ne mores sklepati, ce punca ni za. Ostaja ti, da se sam odlocis v zvezi z analnim seksom. Bos sprejel punco tako kot je ali pa ne. Pises tako kot da ti je analni seks najbolj pomemben v spolnem zivljenju. Mimogrede ali sta s punco skupaj le zaradi seksa? Ce je tako potem poisci drugo, ki morda pristaja na analo.
LP

Se strinjam s svojimi predhodniki.
Jaz tudi ne bi pristala na analni seks, ker se mi ne zdi ravno higienični. Obstaja še 1001 način, kako lahko tudi drugače seksaš. Ta položaj pa me res odbija.

Shagy,

v življenju so vedno kompromisi, vendar jih za določene stvari preprosto ni. vc tem primeru se sprijazni, da pač noče. Če bi samo to rad probal, boš moral drugam, če si pa zaradi tega poiščeš drugo žensko, pa te sigurno nisi vreden.

Če pa ona noče, pa pojdita po umetnega s pasom in zamenjajta vlogi. Popolnoma ista fora, kot če bi ona tebe, potem se vprašaj zakaj noče, če ti pa res tako paše, se je treba pa vprašati, kaj ti si? se pravi ni ona dosti kriva ali celo nič.

primož

ČE nima umetnega kurca naj vzame svečo in ti jo vtika v rit, da boš dobil občutek. Če ti bo všeč lahko s tem nadlajujeta, če ne pa nehata.

ČE bi ga pa že tako rad komu v rit utikal, pa poišči kakega geja, da boš lahko tudi ti deležen enakih užitkov v živo.

Zakaj pa misliš, da analni sex paše samo gejem?

ker ta naša mucica še enkol ni probala
drugače bi verjetno čist ponorela…….kajne muca

Kakšen kompromis neki. Daj ji za spit kozarček ali dva (preveč). Ko bo zgubila razsodnost jo pa nežno popelji v čudoviti svet analnega sexa. Zjutraj ti bo hvaležna, verjemi mi.

končno en pameten odgovor

(Spostovani) ‘majkl’ !!!

Glede na vas odgovor oz. predlog kako spraviti nic hudega slutece dekle do analnega odnosa mi ni dal miru, da se ne bi tokrat oglasil se sam. Povedati vam moram, da se mi zdi vas predlog skrajno bolan in neprimeren za javno razpravljanje. Ocitno se ne zavedate, da se na tem forumu nahaja kar precejsnje stevilo mladih, ki so tako ali drugace se neizkuseni v svojem spolnem zivljenju. Vase (oprostite) absurdno bolne ideje pa jih dobesedno napeljujejo na posilstvo!!!
Lepo bi vas prosil, da se zavedate dejstva komu in kaj pisete, kajti tovrstne stvari dandanes lahko hitro preidejo iz besed v dejanja.

p.s.
shaggy – Vas pa prosim, da tovrstnih nasvetov ne sprejemate z toliksnim navdusenjem, kajti ce z lepo besedo in zaljubljeno potrpezljivostjo tega ne boste dosegli potem vase dekle res ni pripravljeno na tovrstne uzitke, kar pa je seveda zalostno zanjo. Vendar vam iz lastnih izkusenj povem, da se z leti in nabranimi izkusnjami tudi dekleta vzivijo v tovrstno ljubljenje in ne samo to, da pristanejo na tovrstni odnos, le tega si kasneje tudi zelijo.

LP

Vinko, Vinko, Vinko. Kakšno posilstvo neki?! Ti in tebi podobni vzgajate dekleta v talibanskem slogu, da potem živijo življenje v zanikanju lastnih užitkov in nikoli ne odkrijejo sreče, ki jo prinaša odkritost do sebe in partnerja v postelji.

Nikjer nisem zapisal da naj jo Shaggy napije do nezavesti. Kozarček, ali dva pa (po mojih izkušnjah) žensko sprostita in je pripravljena na stvari, ki jih popolnoma trezna ne bi nikoli počela. Prosim, da debato nadaljujeva v bolj demokratičnem tonu z izmenjavo mnenj, ne pa z obtoževanjem o posilistvih. Hvala.

Ocitno se dobro poznava in se ze lahko tikava.
Sem oce 2 otrok, ki sta oba vzgojena v čistem krščanskem duhu. Najtarejsa hčerka se nahaja ravno v fazi dozorevanja in osamosvajanja. In nikakor si je ne predstavljam, da bi jo neka alkoholizirana in spolno zavrta oseba zlorabila z tistim kozarckom ali dvema prevec (prvo sporocilo). Tudi sam sem bil nekoc mlad in neizkusen in posteno povedano sem probal imeti odnos tudi ko sem bil posteno nadelan, a zeljenega nisem dosegel. Delezen pa sem bil kar precejsnje količine izbruhanega. In sele ko sem se naslednji dan zbudil ves od smrtonosnih vonjav mi je postalo jasno, da se tem stvarem tako ne streze. No in kmalu po tistem sem spoznal pravo ljubezen, ki me je obdarila z vsem kar sem si pozelel.
Res pa je, da kozarec ali dva in nic vec dekleta ali fante dejansko sprosti in jih osvobodi raznih zavrtosti. Vendar to ne pomeni, da bodo pocela/i kar koli pac pa le to, da bo pot do njenih zakladov nekoliko lazja in hitrejsa.
Vse kar sem napisal ne pomeni, da sem proti cemurkoli v spolnosti oz. da sem zavrta oseba, ne, samo pot po kateri prides do določenih užitkov je potrebno izbrati v skladu z moralo in etiko določene družbe.
Kar se pa shaggy-ja tice pa upam, da bo se dolgo stiskal zobe, kajti oseba, ki se veseli in navdusuje nad tvojimi idejami najverjetneje se ni pripravljena na spolno zivljenje v dvoje.

LP

Aha Vinko! Do what I say not what I do, ha? Ti si se ga pa lahko nadelal in šel v postlo, shaggy pa ne sme?

Moje izkušnje so čist drugačne od tvojih. Tut jst sem mel podobne težave kot Shaggy. Po mesecu pregovarjanja in sklepanja kompromisov, sem se odloču vzet stvari v svoje roke. V sex shopu sem kupil umetnega k… Moja punca je en večer prihajala k men na obisk z vlakom. Šel sem po njo z avtom. Zgoraj sem obleku moško obleko spodaj pa njene hlačke, modrček, nogavice… Na poti s postaje sva spila vsak 4 piva. Ko sva prišla domov sem pri ugasnjenih lučeh iz sebe slekel moško obleko in jo oblekel njej, ter ji privezal umetnega. Ko je začutila gladke ženske nogavice na mojih pobritih nogah se ji je čisto zmešalo. Začela sva se pojubljati na mestih, ki so bila prej nedostopna. Kar ni mogla nehati lizati moje ritke in tudi jst nisem mogu njene spustit iz ust. Pol me je pa začela prosit, naj jo še v ritko. Tio je bil en najburnejših orgazmov, kar sem jih videl pri ženski, pa tut moj je bil bombastičen. Shaggy, preidi z besed na dejanja, pa bo.

najlažje jo boš v analni seks prepričal tako, da si najprej (v njeni prisotnosti seveda)sam porineš palec v rit in jo poskušaš prepričati da paše…

lp,

Mirko