Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Kolikokrat sexate mamice z majhnimi otroki?

Kolikokrat sexate mamice z majhnimi otroki?

Pozdravljene mamice.

 

od kar se nama je rodil prvi otrok manj je bilo casa za sex. Delala sem po 10 ur moj partner pa dela vsak drugi dan nocne, ker sem toliko bila utrujena od sluzbe in od tamalega, ki je zivahen za tri ni bilo casa niti razmisljat o sexu. Vem tezko je iz njegove strani, moski je rabi dozo sexa. Jaz pa kot cunja, ker se je jutro zacelo ze ob 5h med tem ko se je tamali zbujal po 3-6x na noc, ker je podozivljal dan. Rodila se je druga puncka sedaj stara 8m in lepo spi. Zbudi se 1-2x na noc a tamali, ki ima 3,5L se na vsakih toliko se vedno zbudi. Spimo vsi 4 v isti sobi v drugi sobi moja mama. Moj partner mi je pa zacel tecnariti s sexom. Ces sexava 1x na 14 dni in kako njihovi sodelovci 3x na teden sexajo in imajo isto majhne otroke. Pa me zanima ali sem jaz edina taka ali je se kaksna? Res ne vem kako naj mu razlozim, da sem utrujena od tega tempa. Olajsa mi majhen cas, ko je doma a pocnem druge stvari,ki nisem v teh dnevih uspela.7:30 vstanem pelem tamalega v vrtec pridem domov si pripravim kavo. Zbudi se tamala in dan zacne. Veliko pozornosti isce se igram gremo vn pridemo iz sprehoda vcasih skuham jaz vcasih mama tamala zaspi za 30 min v tem casu perilo obesim pospravim malo stanovanje skuham kosilo za tamalo ze zbujena se igramo greml spet vn je ze cas po tamalega v vrtec gremo domov pojemo gremo spet vn smo 2 ure zunaj domov tusiranje in ponovno igra tamali zaspijo okoli 21-22ure. Jaz pa koncno malo casa zase in si malo privoscim mobitel po fbju. Res se redko kdaj vsedem saj nimam casa.skoz tempo. Pa bi rada vas slisala ali vas partnerji razumejo, ko recete, da ste utrujene ali vam kar nabija na nos kako je pri njegovih prijateljih? Vcasih mi je slabo od utrujenosti rada bi slisala se vaso zgodbo.

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Naj popravim naslov. Koliko seksate mamice, ki imate majhne otroke? Se opravicujem za napako zal jo ne morem popraviti.

Ce izberes dobrega oceta za otroke ne sili s sexom ampak pomaga pri gospodinjstvu in se mama spocije.

To je začetek nove dobe ne sexa.

Pri nama je bilo isto po 15 letih ne sexava več.

Občasno sem si našel tako ,ki sex rabi in to je to.

Če ima kdo slabo vesi pri tem naj jo pa ima njegov problem.

Avtorica si mal prismojena ni kaj,če izbereš dobrega očeta ,ki si ga bo naprej na roke metal boš imela srečo drugače pa ne.

To je odgovor.

Organizacija in prilagajanje

Samo to ti lahko svetujem, z mojim sva 8let skupaj sexava vsak dan, vcasih imava 5min zjutraj, popoldan 5 min pod tusom,zvecer traja tudi do 3ure, aja pa imava 3 otroke stare 6, 3, 1 leto.

Ps. Zakaj grejo otroci tako pozno spati? Zamakni uro 20.00 postelja otroci rabijo spanec. Cez dan veliko aktivnosti, domaca opravila ? Skupaj tudi otroci lahko pomagajo. Moja 3 letna puncka je danes nap. z mano zlagala perilo (brisace, krpe je najlazje nauciti), ko pomivam posodo 6 letnik brise posodo. 1 letnica se pa se uci 😀

Moski je rabi dozo sexa? A ti pa ne? Orgazem dokazano zmansuje stres, jaz osebno se pocutim veliko bolje ko sem potesena.

Ne razmisljaj o sexu kot neko opravilo ampak kot nekaj kar ti rabis!

Za konc pa se, sta mogoce razmisljala da otroka rabita svojo sobo? Ce je le sansa. Midva sva imela tretjega otroka do 6m pri nama zbujala se je 1-2x na noc(tv, prihod v sobo, kaselj), ko sem jo dala v otrosko sobo spi kot top od 20.00 do 6.30-7.00.

Tako da malo se ustavi predihaj, naredi plan, gdaj si najbolj produktivna? Zjutraj, zvecer? Organiziraj si delo, vzemi si cas saj 30min ko otrok spi cez dan in ne govori si vec da si preutrujena za nekaj kar ti lahko povzroci samo uzitek. Lp

 

Moji zadnjih 7 let(odkar je redno zaposlena) praktično nikoli ni do sexa. Pred tem sva pa tudi večkrat tedensko, sedaj pa samo služba gor služba dol, zmatrana, nerazpoložena,… Pa nisem tip ki pride domov in se vrže na kavč s pivom, kuham, perem pospravljam,.. Se prav čudim, da sva uspela še enega otroka naredit. Če jo pripravim 1x na dva meseca je že veliko, smo bili pa tudi že leto dni na suhem. Ona pravi, da ji pač ni, naj si ljubico najdem ali pa drugo če mi kaj ne paše,…

Lahko pa se zmenis z mano bo bol adrenalinasto in zabavno

 

[email protected]

Pogovarjajta se…reci mu, naj ti pomaga pomit, pospravit posodo… pa bosta sexala…potrudita se oba in bo.

Jaz sem pa mislil da je z mojo kaj narobe,ko mi enkrat na mesec reče,da je utrujena🙄

 

Ha ha ha popolnoma isto, če sexa ni doma se to najde drugje.

Rešeno BP

 

ha ha ha popolnoma res je metat siga na roke a dolgoročno sreče v zakonu ne bo.

Pa tudi prav je tako.

Ženske se ponavadi redko kje potrudijo.

Itak delajo po svoje.

Moški pa tudi.

Pri meni sploh ni več ognja v zakonu partnerica izgubila interes do seksa razmišljam poiskat avanturu neda se mi metat ga na roke več,vse naredim doma ampak ni joj do tega sami izgovori,pa izgledam ok urejen postaven telovadim redno nevem kje je problem

Pozdrav vsem ženskam, bi bila tu kakšna resna ženska ki bi mi naredila golden shower oz zlati tuš?

Resne se javite z gmailom ali kak drug kontakt.

problem je v tebi, ker si pičko pretvorila v valuto. sex ni nekaj, kar se daje “ker se mora”, ker ima moški potrebo. Ampak nekaj kaj hočeš, v tem uživaš, se imaš lepo. Te zgodbe o utrujenosti prodajaj komu drugemu, potem zidarji, ki cel dan fizično delajo, nebi nikoli sexali po tvojem…Če si potreben in ti paše oseba s katero si potem sexaš…če pa ti ni volja potem išči razloge v sebi…utrujenost pa ni razlog…Midva imava 2 mala otroka in normalno sexava. Žena je nenasitna, jaz pa tudi in jo lahko vsakič potešim do amena…in nama je super.

Midva sva skupaj že 7 let in imava 3 majhne otroke pa sexava skoraj vsak dan. Pri nama je sex skoraj vsak dan popolnoma normalen ker si tega oba želiva. Otroci gredo spat ob 7.00 h zvečer in se ne zbujajo do 7.00 h zjutraj tako da sexava zjutraj in zvečer. Zjutraj preden se otroci zbudijo sexava kakšne 15 min do pol ure, zvečer ko gredo otroci spat zna včasih trajat kakšne 2-3 ure in pozneje še pod tušom tistih 20 minut. Ko pa si vzameva off dan in ne greva v službo pa včasih traja 4-5 ur. Pač midva sexava čisto normalno ker oba dva  potrebujeva tudi čas in sprostitev zase. Stara pa sva jaz 31 let, on 32 let.

Rešitev – vzemita si čas zase ker to potrebujeta.

Jaz ne morem tega brat umrla od cringa

Pikica si za akcijo..?

    🐞👀👋

Odgovor na objavo uporabnika
Pikica376, 17.02.2022 ob 18:44

Jaz ne morem tega brat umrla od cringa

Srček lahko noč ..

Kreditno financiranje

Izkoristite 5.000 € in 10.000.000 € resno ponudbo in zelo zanesljivo z več varnosti s stopnjo 3 % na mesec.

Elektronski naslov: [email protected]

WhatsApp: +38630762694

Viber: +38630762694

New Report

Close