Kolikokrat domov

Kolikokrat se oz. ste se med nosečnostjo ali pa že po porodu skupaj z otrokom odpravile domov k staršem (če ste se od njih seveda odselile) in doma ostale po par dni ali kak teden ali morda več – brez moža?

Mojca

uh 🙂 … nikoli 🙂

ne vidim razloga zakaj bi 🙂 … gremo velikrat na obisk … ampak da bi tam prespala 🙂 … mogoče če bi bila oba v penziji in bi živela v kaki idili … tko pa jaz živim na vasi ob jezeru ko na počitnicah sem ves čas … mojadva pa sredi LJ v bloku … 🙂

B.

Ko sem bila na porodniški, sva bili s hčerko na ‘počitnicah’ pri mojih starših en teden. Bilo je super, saj živita v hiši z vrtom, mi pa smo se uparjali v stanovanju. Aja, odselila sem se dobrih 150 km stran in tako ali tako imamo vsakič, ko pridemo mini počitnice, čeprav je to le za vikend 🙂)

lp n.

Nikoli.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Me (jaz in hčerkici) smo kar nekajkrat skočili k mojim na kakšne mini počitnice. Je vsaj malo spremembe in prav paše, da te včasih kdo malo razvaja.

LP
Alenka

Enkrat na vsak mesec čez vikend k mojim, vsak tretji mesec čez vikend tudi k njegovim. Vendar nam je vse to že v breme, a kaj čmo: oba sva edinca.

Ojla!

Mene so moja mama vrgla ven pred 2 letoma – bila sem v 2 letniku faksa. Spakirala sem in odsla k fantu v LJ. V nosecnosti sem celih 8 mesecev prelezala doma. Sedaj odhajamo v MB k moji babici, torej miskovi prababici in smo tam obicajno cez vikend. To se dogaja enkrat na 2 meseca.
Srecavamo tudi mojo mamo in ostalo sorodstvo, ampak z velikimi zadrzki.

Se pa sedaj konec meseca odprevljam v MBza teden dni, ker imam 3 izpite na faksu, vendar bomo sami, ker je moja babi na morju.

pozdravcek!

Jaz sem šla s svojima otokoma (hči 2 leti, sin 6 mesecev) za tri dni, ko je šel moj dragi na služnbeno pot. Ampak samo zato, da mi pomagajo skrbet za otroka in da smo lahko bili veliko zunaj. Mi namreč živimo v bloku, v 3 nadstopju, brez dvigala in je pravi logistični problem kako iti z obema mulcema na sprehod.

nikoli.

Nikoli.

Ko smo lakirali parket, sem bila dva dni z njima pri mojih, pa ko sta prvič tam prespala, sem ju zvečer jaz dala spat…

Hello,

vsak vikend gremo: petek, sobota in nedelja ali sobota, nedelja. Fantek je star 3 leta. Gremo vsi trije včasih greva sama s sinom.

sončen dan,

mars

NIKOLI, saj smo odrasli in nismo “mamine maze”…

Kolikokrat pa oni prespijo pri vas??!!

!!??,

Mamine maze? Očitno ne veš kaj pomeni imeti preprosto rad starše, brata in njihove malčke.

mars

Če prespiš v hiši svojih staršev, še ne pomeni, da si mamina maza. Eni pa res nimate razčiščenih pojmov. Jaz z otroci večkrat prespim čez vikend – včasih pri mojih, včasih pri tastu in tašči, včasih smo cela familija, če pa je očka službeno zelo zaseden, gremo pa sami. Se imamo super, imamo zdrave družinske odnose, babice obožujejo vnuke, vnuki pa njih in to res ne pomeni, da zato smo še vedno “odrasli”.

Pri nas se imamo vsi radi, tudi če ne prespimo eden pri drugem. A pogojujete svojo ljubezen in njeno izkazovanje s tem? Razumela bi, če so res daleč (kot npr. pri natki*), ampak če so razdalje v mejah normale, pa ne vidim potrebe. Žal…

Ojla,
mi pa odhajamo domov vsak vikend, k mojim in moževim, saj živijo le nekaj km narazen. Oba imava starše 100 km stran in nam ni v breme vsak petek pakirat potovalke. V veselje mi je videti kako moje frajle uživajo v družbi obeh nonotov (non na žalost nimajo več). Pa tudi nonota se vakič znova razveselita naših obiskov.
LP

Hojla! Vidim, da imaš enako ime, kot jaz, MOjca. Sicer je res, da nisem prijavljena, ampak me zanima, če nisi nikoli videla na forumu enako ime?! Prosim, da se dogovoriva, da ga ena izmed naju spremeni!
Pa lep pozdrav in brez zamere!

Moji starši so stran 100 km in med porodniško sva s tamalo večkrat odšli na obisk za par dni. Tudi babi in dedi in ostalo sorodstvo so komaj čakali, da vidijo malo pikico, ne samo za nekaj ur. Sedaj gre tamala včasih za par dni sama, ker midva z možem ne moreva, zaradi službenih obveznosti.

Pri tašči in tastu, ki živita pod nami, pa ne prespimo, gremo spat domov (razen tamale), vendar pa redno pijemo skupaj poslužbeno kavico,…

Pa se mamo prav fajn, čeprav se včasih tudi skregamo, pa se imamo potem še bolj radi. Meni je všeč, če je žlahta prijatla med seboj.

Lansko leto, ko je bilo obupno vroče, sva z miškolinom vsakodnevno emigrirala k moji mami, ki živi v hiši z vrtom. Ampak le čez dan. Zvečer, ko se je malo shladilo pa sva šla nazaj domov. V našem stanovanju je bilo namreč podnevi 32 stopinj, ponoči pa “le” 29.
Sem bila pa ves zadnji mesec nosečnosti (junij) pri mami, ker kot nosečnica nisem prenašala vročine v stanovanju.

New Report

Close