Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija koliko hitro vam pride?

koliko hitro vam pride?

Koliko hitro vam pride moškim namreč?Meni včasih , če sem ful vzburjen tudi po pol minute; drugič 10min in več.Lp

Čist odvisno.Včasih tudi v minuti, če ženska zna dobro in poredno pofafat tiča.In ga močno posesat in izvedt globoko grlo.

A, to mislite prvi orgazem, ja, kar kmalu, nič oziroma malo pa se piše o tem, kdaj komu pride drugič, tretjič, četrtič,…ali več, pa ne ženskam, moškim, ali večina, ko jim prvič pride, pač pospravi tiča v hlače , ali se zvali na svojo stran postelje, zame stvar ni končana po prvem strelu, takrat se šele začne dogajati,… Res pa je, da tudi velika večina žensk misli, da ko moškemu pride, je pač konec za tisti dan,…no , drage dame, ne razmišljajte da je dec za en kurc, ker ni zdržal pet minut,,… nadaljujte z vztrajnim delom, stimulacijo, z ,….hudič, uporabite svojo fantazijo, stlačite ga v usta in ga usposobite za drugo rundo,…eh, …če se vam seveda da in imate čas, pa ….

Iskreno,jaz imam problem, ko lahko ure in ure seksam, pa orgazma ne bo… Ko pa zadevo vzamem v svoje roke, pa se vse zgodi precej hitro.

Spolna sla je zmanjšana, a se popravlja, sploh z rednim občevanjem.

Tudi jaz sem obiskal urologa, dobil pa sem tablete Tornetis in nekaj injekcij Nebida. Nebido niti ni nujno, da kaj dosti pomaga, se pa nivo testosterona zviša (ne vem sicer, če imate vi tudi problem z nivojem testosterona). Tornetis pa deluje, zdyj zadošča že 1/4 tabletke.

 

Odkar jemljem kamagra gel zdrzim dlje saj lahko nadzorujem izliv.. Plus bolj trdi je.. https://erekcija.net/ tukaj sem naročil in sem bil presenečen-

Nažalost so mi v vojni odstrelili tiča in sedaj lahko samo berem članke o spolnosti na teh forumih in sanjam. Ahhh je bilo lepo biti mlad 🙁

New Report

Close