Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Koliko dni po ponovnem začetju jemanja KT, je varno imeti spolne odnose?

Koliko dni po ponovnem začetju jemanja KT, je varno imeti spolne odnose?

Potem pač za mnenje prosite vašega ginekologa.

Matjaž

Kaj pa če te vseeno boli spodni del trebuha koda bi imela oz dobila menstruacijo čeeprov menstruacije ni?
Pri teh tabletkah

Zanimam me tudi kako s spolnimi odnosi..
Sem se vedno zascitena ceprov nisem imela menstruacije?

Zakaj vas boli ne vem, ste pa zaščiteni.

Matjaž

Zanima me ce vedno kadar kdo pozabi tabletko, nasledni dan dobi menstruacijo oz rjav izcedek?
Hvala za odgovor

To se ne zgodi vedno.

Matjaž

Pozdravljeni,
vidim, da ste tudi tukaj odgovorili na vprašanje iste teme, kot ga imam jaz, zato bom vprašala tukaj, ker vidim, da redno odgovarjate.

Zanima me, ali če test za nosečnost ne narediš z jutranjim urinom tudi velja, ali je mogoče neveljavem, če ga naredis tekom dneva?
Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

Pozdravljeni!

Jutranji urin je bolj koncentriran, zato je v njem nekoliko (pa ne dosti) višja raven hormona hCG, menim, da ta razlika ni pomembna. Če vas firbec daje, potem test ponovite čez nekaj dni.

Matjaž

Zdravo,
Pred nekaj meseci sem začela jemati tabletke Qlaira in me samo zanima, če je kaj narobe če vzamem tabletko in takoj za tabletko jem večerjo?
Prosim če mi lahko odgovorite, hvala

Zdravo, tableto lahko vzamete kadarkoli.

Matjaž

Potem ni nč narobe če sem takoj jedla po tabletki?

Nič ni narobe.

Matjaž

Bom kar tu vprašala, ker vidim da redno odgovarjate.
Mi lahko samo poveste če veste, ali zdravilo Primotren vpliva na kontracepcijske tabletke Qlaira.
Hvala.

Ne vpliva.

Matjaž

Pozdravljeni
Jemljem Kt belara. Prejsni teden v torek sm nehala z jemanjem tabletk sledil je 7 dnevni premor. Imela sem spolni odnos na torek in fantu je prišlo vame. Ta dan sem zvečer vzela tudi tabletko iz novega omota. Me pa zanima a je kakšna možnost zanositve čeprav vem da med 7 dnevnim premorom je enaka zaščita kot tedaj ko jemleš 21 dni tabletke.
Lp

Pozdravljeni!

Odgovorili ste si že sami …

Matjaž

Pozdravljeni,

mene pa zanima ali tablete Adipex retard vplivajo na moc kontracepcijskih tablet?

Lp

Mislim, da že tretjič odgovarjam na enako vprašanje:

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=278&t=11112304

Matjaž

New Report

Close