Lp mene zanima kako se lahko rešim odvisnosti od kokaina brez, da bi sel v kaksen pogram za odvajanj

Poraja se vprašanje kaj te je do tega pripeljalo. Če ne razrešiš začetnih vzrokov tvoje odvisnosti bo to zelo težko. Tukaj ponavadi pride do zlajnanih nasvetov, ki so jih vsi že polni in jih nočejo več poslušat… Ampak odvisno glede na to kako globoko si z drogo že zašel. Če si res hud odvisnik ti bo komuna pomagala za štart, saj te tudi dejansko odstrani iz dosega droge. Tukaj je tudi pomembno koliko si močan v sebi, se lahko upreš ko ti zapaše? Po liniji najmanjšega možnega upora pri drogah pač ne gre, treba je aktivno spremenit življenski stil, ali je to določena okolica, določeni ljudje, najboljša možna pot je da delaš. Najdi si (če nisi že zaposlen seveda) fizično delo, sprehodi se, ustvari si hobi kot je naprimer izdelovanje iz lesa ustvarjanje iz kovine ipd.. Delo te prisili da ostaneš zbran, in te tudi utrudi da ne razmišljaš o neumnostih kot so droge. Ko prideš domov tako utrujen da se nemoreš niti stuširat preden zaspiš, tako ti bo najlažje. Tako tudi ublažiš šok, ki ga ima tvoje telo zaradi nenadnega prenehanja jemanja. Postopno odvajanje in zmanjševanje doze ti bo mogoče res bolj všeč, samo s tem si samo podaljšuješ slabe dni, možnost pa je tudi da se navlečeš nazaj. Rabiš pa tudi podporo od prijateljev, če jih imaš seveda in zdrav stik s človekom, poskusi s kakšnimi delavnicami/krožki.
Pomemben pa je seveda tudi čas zase, da se umiriš. Vzami plastenko vode, najdi klopco v naravi pa se malo zasedi, ali pa če si kje blizu vode ali kakega jezera pojdi en krog okoli..

tesko se bos resil brez kaksnih Prograamov zaradi tega Ker te psihicno zjebal in Kokr kol bos voljo isku i nevem kaj spet te bo vrgl na kokain da bos uzeu tud ce bos 1 tedn uredu da mine mal usaj spet bos pomislu en dan na to uzeu in ja zato ti predlagam da gres na metelkovo do ambulante dobis tablete zamenjavo za neki casa tko ti bo najbolje kokr se bos tko mucu vrjam Noben Normaln clovk ti NEMORE POVEDAT TISTOO KOKR TI LAHKO POVE TIST K JE BIL NA TEM IN JAA

preprosto … delo , šport , zamenjaj družbo …. ko se boš zamotil z drugimi stvarmi tudi na drogo neboš pomislil

porabi ves denar ki ga imaš in neboš imel problema.