Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? kočna znamenja – koliko stane odstranitev

kočna znamenja – koliko stane odstranitev

A katera mogoče ve, koliko stane odstranitev pigmentnega znamenja pri Bartenjevu (ali katerem drugem dermatologu) samoplačniško?

Pred 3. leti je bilo na Polikliniki 30.000 sit.

pri dr aleksiču, savska cesta lj. sem dala januarja 1oo€ ampak mi je odstranil res velik znamenj cca 2o, pa nekaj peg.
je pa ful uredu, prijazen, profesionalen
pa hitro si na vrsti, na polikliniki sem ćakala skoraj leto na datum, pa grdo so naredil.

poliklinika – režejo, dajo v analizo
aleksič pa žge, oz zmrzne, prej pa pod lučko pogleda zgradbvo oz sestavo znamenja

lp

A tale dr. Aleksič dela pri PZA,ta je namreč na Savski.Vprašam?

in zakaj samoplačniško? če je med. indikacija naredijo na stroške zavarovanja.

Mene so odpravili z izjavo, da če mi znamenje (oz. izrastek) ne ogroža mojega življenja, je treba plačat.

Pika poka prav imaš. Če so samo moteči, lepotno jih moraš odpravljat samoplačniško. Tako so tudi meni po pregledu na Polikliniki domov poslali ponudbo za samoplačniško odstranitev.Kot v trgovini plačaš tri dobiš dva.Za toliko in toliko npr. 4o evrov, če jih je pa še polovica pa skonto. Hi,hi

Joj sem se zmotla: plačaš 2, dobiš tri.Ker pač niso bila nevarna znamenja, da bi se iz njih kaka neumnost naredila.lp

New Report

Close