Najdi forum

knjiga Jem torej hujšam

ALI IMA MORDA KDO TO KNJIGO V ELEKTRONSKI OBLIKI IN BI MI JO HOTEL POSLATI?

LEP POZDRAV

Ko pridem v Ljubljano, me pocukaj…. Mislim, da jo še imam doma, na stacionarnem računalniku. Ampak ti pa povem, da je bolje, če imaš klasično, ki je ves čas pri roki.Jaz sem si jo sicer sprintala, pa ni računice, ker porabiš cel paket barve.(to pa vemo, kako je draga)

HVALA ZA NASVET, JO BOM ŠLA DANES KUPIT. SEM ŽE SAMA RAZMIŠLJALA O TEM. UPAM, DA JO IMAJO V NOVEM MESTU MLADINSKI KNJIGI. ODHAJAM NA DOPUST PA JO BOM MALO PREŠTUDIRALA.
IMEJ SE LEPO

Jaz imam vse tri :-)))))
Jem, torej hujšam, Prehrana po Montignacu in knjigo receptov (ne vem, kako je naslov).Vse tri so vredne svojega denarja. Prva je bolj strokovno zastavljena, a ima dodatek za ženske po 40-tem, druga je pa bolj komercialna, s slikami in nekaj recepti.
Meni vse tri pridejo prav!

galja in babica- a sta vidve tisti dve izpred dveh, treh let, ko sta bili tu na forumu (takrat je bil še Medi, pa Ira in seveda Marika). Takrat mi je bil ta forum moj drugi dom. Če sta tapravi, vaju res lepo pozdravljam.

Vidim, da že poteka debata o stari forumovcih malo nižje

prav zanimovivo, da poteh letih isti še vedno bluzijo po tem forumu – sej bi po vsem tem pametovanju o ne vem kakšnih kremah, dodatkih, ločevanju povojih, knjigah, moriju.. morali imeti že blazno idealno težo
bi bilo dobro, če bi se malce zamislili. ker pri vseh teh je problem definitivno v glavi, torej potrebujejo zdravniško pomoč

borg- zakaj pa ti potem bluziš po tem forumu, če si tako idealen in vse veš o prehrani. Mogoče tudi ti rabiš zdravniško pomoč

Ja Tadeja prav tiste, a ne da je bilo dobro? A si nismo zares veliko pomagali?
BORG NE VEM ZAKAJ TE SICER MOTI, ČE SMO TU, KAR MISLIŠ, DA NI ZA TEBE, ENOSTAVNO PRESKOČIŠ, SPREGLEDAŠ.
Mislim, da forum ni omejen za pametne in neumne, ampak je pa zelo dobro, če smo na njem strpni. Se pa vedno in ob vsakem času najdejo cvetke, brez takšnih bi bilo preveč lepo.

Pozdravček

Babica, kupila sem knjigo Prehrana po Montignacu in Shujšamo skupaj od Vide Petrovčič. Bom malo preštudirala.

Pozdravček

Ja, Tadeja, zaradi takih, kot je borg, pa ne hodimo več na ta forum. Imamo drugega, kjer je (kot praviš) naš drugi dom, tako za hujšajoče, kot za tiste, ki ne hujšajo več.
Galja, super! Montijeve knjige so moje “sveto pismo” že kar nekaj let.

Ej, Babica, a si dobila moj mail v četrtek zvečer? A se vam lahko pridružim pri Mariki? Kako oz. kje?

Pozdravček, pa veliko šunke in pirhov

Živjo, punce, se malo javim… Jaz bi šla tudi k vam, če bi me sprejele…

New Report

Close