Najdi forum

Uvidela sm, da moški, ki enkrat prevara, ne more biti zvest – nikakor ne tisti, ki jo je prevaral – še manj pa vsaki naslednji.Varanje jim je v krvi, in dokaj malo se pobrigajo za posledice le tega!

Na seminar gre – tja in tja – he he – naj ga ne kličem, ker ima zraven čudne sodelavce, ja seveda, pa bivšo punco tud ima v tistem kraju – he he – kako mi ni prej potegnilo?

Eh, konec koncev, pa je še vredu, da se zavedam, da ima vsak svoje življenje, in svojo glavo, na katero se lahko edinole zanese – ni res?

Se opravičujem, če koga post moti, samo mogla sem si olajšat dušo:)

Zakaj se mi uspe zaljubit v človeka, ki vem, da mi ni zmožen biti zvest – šid, tole res boli:(((

Saj mogoče pa še res pride pravi zame………kdo ve.

Kliknilo mi je,

za ženske velja isto???

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Seveda velja za ženske isto, ampak vsaj še naša generacija žensk nekako hlepi po idealni ljubezenski zvezi, si išče enega in edinega moškega, ob kruti realnosti se ji podira svet, medtem ko so moški iz naše generacije še vedno bolj “moški”, če se v prijateljskih krogih namiguje na ljubimkanja, ženskarji pa veljajo za frajerje, ne pa za navadne prasce. Je tako ali ni?

Tudi pri varanju je zadeva ponavadi taka. V trojčku so ponavadi moški, njegova žena in ljubica, ki čaka nanj. Zelo redko je obratno: žena, zvesti mož in ljubimec, ki bi čakal na ženo, da se odloči.

Po mojih izkušnjah so najbolj zvesti tisti moški, ki se ves čas malo bojijo, da bodo partnerko izgubili (najbrž velja za ženske isto?). Žalostno res.

Varanja je vsepovsod ogromno, zaupanje v ljubezen in srečno zvezo pa imajo lahko samo tisti, ki še niso bili prevarani (ali pa tega še niso ugotovili, oz. izvedeli) .

Zato lahko deloma kar pritrdim prvemu postu. Niso vsi moški taki, ampak tisti, ki te parkrat prevarajo, ne morejo nehat, zgleda, da postanejo odvisni od tega. In seveda se zadeve vedno zvedo. Samo da ene ženske mižijo na obe očesi, pa še ušesa si zatiskajo in sprejemajo bedne izgovore, kot so: …
bila sva samo na kavi…, samo pogovarjala sva se…, ona me nenehno kliče, jaz se je hočem znebiti…, je samo dolgoletna prijateljica, ne pomeni mi nič…, z vsem sem opravil, tebe imam najraje…, bla, bla, bla….

Druge pa vedo, da je kjer je dim tudi ogenj in se postavijo na lastne noge.

Nimaš sreče – res ne!

Tebe varajo, jest mam pa tako srečo, da vedno najde kako deklico, ki ima preveč problemov sama s sabo, da je predebela, da ima podbradek, blablabla, tako da na koncu ugotovim,da sem imam samo njene probleme in ne nje! Na koncu ostanem sam in za nemeček mi moje zlate prijateljice za dvig morale rečejo še to, da sem predobr, da bi imel punco! Kurc pa to! A zato, ker spoštujem punce sem pa predobr al kaj! joj!!!!

Sorry, se mi zdi, da sem portal falil – nima veze!

LP LUka

Ne vem, koliko poznaš svet okrog sebe, draga Tina, ampak, žal, za ženske velja popolnoma isto. V praksi se ukvarjam s tem in moram ti povedati žalostno spoznanje, da je žensk verjetno ravno toliko, ki varajo, kot moških. Le, da imajo ženske ob tem polno občutkov krivde in bolj spretno skrivajo – manipulirajo. Tako, da jaz ne bi o tem kdo je večja “svinja”. Je pač tako, da imamo različne vrednote – žal! Če se v zadeve malo bolj poglobiš, vidiš, da je v ozadju polno nekih razlogov, ki seveda niso opravičilo. Prav tako niso opravičilo, da bi sodili…

Luka vztrajaj, za vsakega rozca rase!

Upam, srčno upam!

Cassie, najboljše je, da se sploh ne zaljubiš, da si z nekom rada v družbi in uživaš z njim v sexu, čustva pa pusti doma. Tako ne boš trpela nikdar več, moj recept.

New Report

Close