Najdi forum

KLEPET na naslovu….

Opazil sem, da ste nekateri hodili na napačen naslov na klepet, zato objavljam točen naslov. Starega bomo ukinili.

Pa prijetno čvekanje

primož

Primož, bog ti polončkaj, da nam pomagaš živeti!
Pozdrav,
Marija

Skuzi, ampak meni ne dela. A morajo biti kakšne posebne nastavitve?

HELP!!!!!

Mogoče imate Firewall tako kot mi, pa ne moreš skozi.Če si v taki firmi, da skrbi za varnost podatkov, bo to.

LP,Kaja

Takole je, na med.overu sem preko explorerja, pa ne dela. Delamo pa preko zakupljene intranet linije. Ampam mi nikjer ne dea. Kako pa vem, če imamo firewall?

Jaz sem tudi preko explorerja.Kakšen sistemc bo vedel, če imate požarni zid. Meni javi unable to connect to server .

Lp,Kaja

Jp, to tudi meni napiše!

Bomo poiskusili narediti, eno varianto za vse z FW, da vas bo spustil tudi na klepet.

Sam ne okol govort :))))))
primož

Hvala za prijaznost, Primož.

Lp,Kaja

JUPPPPPIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men pa enostavno ne odpre…nič ne napiše, samo prazen prostor na desni se naredi, kot da ne bi mogel odpreti strani.

Mogoče nimaš Jave ?

ni nobenega gor !
“Štumpantl”

Kako jo pa dobim??

Dan Primož! Se strinjam s Štrumpantelnom…Nikogar tam gori ni….Povej, je to mogoče! A si mogoče ti kdaj tam gori?
Hvala za odgovor!
Lep dan vsem!
Angel

Na začetku, ko prvič odpreš stran /klepet , se odpre neko okno, ki ga moraš potrdit. In če si tam kliknila NO, jasnoda ni zdaj ni. Poskusi osvežiti strani in nato potrditi tisto okno. Brez skrbi, ni virus.

Lp, Princ

Zaradi prekinjanja povezave nisem uspela zaključit pogovora s Primožem, Najo in hmm ( hm! )
Pa tukaj – vsem pozdrav !
kako ste zaključili debato ( o preživljanju prostih trenutkov …v družbi lepih forumovcev…po zgledu iz nanizanke “Raztresena Ally”) ?

Lep dan!

Primož!

Zelo lepo od tebe,da skrbiš za dobro funkcionalnost tudi na klepetu.
Se ti najlepše zahvaljujem in ti želim prijeten dan…..četudi je deževen.
zalla

Uletite na klepet zdaj.

New Report

Close