Najdi forum

Pa saj je ta forum čisto izumrl!

Daj povejte malo greste na počitnice, boste doma, se boste udeležile razprodaj…. dajte no, malce klepetajmo…

Mi gremo na morje na otok Ugljan, ki je menda živi dolg čas. Mislim, da smo se kar dobro zašili. Sicer bomo pa videli in se prepričali. Včasih sicer pričakuješ, da bo čisto za nič, a na koncu je pa kar v redu – tako se malce tolažim.

Ja, Kolaček,

čedalje manj nas je. Upam, da bo po dopustih spet kot prej.

Glede dolgočasja; super dopust si lahko sam narediš celo v Šoštanju, če znaš! Če si morast in obremenjen z nekimi fantastičnimi pričakovanji in pričakuješ, da bo na dopustu vse drugače kot sicer in se bo uredilo vse samo od sebe, potem je bolje, da na dopust sploh ne greš. Ljudje smo težava, ne destinacija.

Brojim sitno:-) Na morje odhajam danes ob 15. uri za 16 dni. Si pišemo, ko se vrnem.

nova
Uredništvo priporoča

Cveka, lepo se imej, torej nas tudi ti zapuščaš? Lepo se imej in neskončno uživaj!

Puma, tudi jaz tako pravim, čeprav vseeno upam, da bomo našli kakšno igrišče za otroke, da bo tudi podmladek imel kaj početi in bo mami imela kakšno minutko še zase.

Pa sem skočila še malo semle. Res je forum precej “izropan”, a tako je prav vsako poletje. Konec avgusta, začetek septembra bo že nov naval in potem spet po Novoletnih praznikih. Nekakšna nepisana pravila.

Cveka uživaj …….maksimalno!

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Kolaček,

pošteno priznam, da moji petletnici včasih na morju kuoim kakšno igračo (če je sila, tudi ne najbolj primerno) prav zato, da imava z mojim kakšno uro ljubega miru. Fuj, egoisti!

hi hi, Puma tudi pri nas je enako.

Lani smo dnevno kupovali tiste balončke za pihat, bilo je super dokler se ni polilo, potem smo pa nekaj časa dajali not Pril ali Jar, a ni pravega efekta. Ko smo kupili “ta prave” je bilo ziher 20-30 minut popolnega mira.

Kolaček!

Vzemi, da ti je bil namenjen drugačen dopust, kot si si zamislila. Za nekaj je tudi mir dober. Poizkusi najti v rekreaciji, zanimivosti otoka in spoznaj domačine, to je najlepše, ker tako včasih doživiš lepe trenutke.
Jaz se rada vračam na Brač, kjer z domačini enkrat v času dopustovanja naredimo žurko in se peče kozliček in pije braško črno….Noro lepo je, ko domačini zapojejo njihove dalmatinske pesmi….

Lepo se imej in uživaj vsak trenutek življenja, Andreja

sem kar jem

Moji sem kupila tempere in sva na začetku skupaj barvali kamenčke, potem je dva dni sama packala. Super je bilo, samo domov smo jih morali tudi odnesti!

Bravo, dobra ideja, letos bomo kupili tempera barvice!

Super zadeva tempera barvice! Ali kake prstne barve. Jaz jih vlačim s seboj tudi kadar gremo k reki. Prikladno hitro se umiješ od packanja. Zanimivo je tudi malček porisati svoje noge ali koga drugega.
Na zadnjem sprehajanju po Bledu sem kupila kar krede in sta mimogrede še malo porisala poti, kjer smo hodili.

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Marika, koliko sta stara tvoja najmlajša??

No pri nas bo dopust nastopil tam nekje v drugi polovici meseca. Pred tem pa udarniško delo doma. Me je kar strah, a bom že, saj sem mačka, kajne??

Zatišje pa tule res vlada v poletnih mesecih. A nekaj mačk se nas kljub temu dokaj redno oglaša. Tudi letos bo tako.

Lep vikend vsem. Pri nas se bo delalo, da se bo kar “kadilo” in kadilo zares.

Julija

Morda pa so vse že shujšale, pa ne rabijo dodatne spodbude!? Malo heca.
Ja drage moje, čas dopustov je. Hvala bogu, da ne sedimo pred računalniki in redimo ritk. Ven na luft, v jeseni pa se spet dobimo tu!

Od zadaj naprej:
22, 19, 15, 9 in 7

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Jap, vlada zatišje, sicer je pa prav da poleti ne sedimo preveč za ekranom in smo kje drugje (v naravi …)

Sama grem na dopust čez 1 teden, sedaj pa je veliko dela v službi, da ko pridem nazaj, bo vse nared za oddajo SFR-ja avgusta. Zato se tudi poredko javim.

Vsem, ki odhajate na zaslužen dopust, pa lepe počitnice, veliko dogodivščin …

Tempera in vodenke so za morske kamenčke res zakon. Lansko leto je sin barval kar z pravimi barvami (od moževega strica, ki je slikar). Sta bila prava umetnika. Letos pa se bo lahko vključila tudi hčerkica in pa jaz, ker greva letos tudi midve na morje.

Drugače pa v LJ grmi in se bo kmalu ulilo ko vrag.
Spet bom vsa premočena, predno bom prišla do avta. Potem pa gretje vklopit, da se do Preddvora malo posušim. Ampaak upam, da ne bo hudega, ker moram še v Kranj skočit.

Evo, sedaj pa spet k delu, potem pa 2 dni užitka z otroci.

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Uf, Marika, te številke pa se slišijo pestro 😉

Jaz sem v tem letnem času računalniško lena … sicer berem, čeprav manj kot ponavadi, pišem pa bolj redko. Je pa na vseh forumih podobno. Izgleda, da smo res več zunaj in manj doma …

Kolaček, midva greva letos tudi na Ugljan!!!! Prvič prav na dopust, smo se pa včasih, ko se bila še pri starših, iz Sukošana hodili tja kopat. Komaj čakam!!!

Julya, nič ni bilo s Šmarno … no, še zdaleč pa ni prepozno. Najboljše, da se enkrat kar za fiksen datum zmeniva in greva. Pa še kdo se lahko pridruži. V tem času bi si zagotovo lahko vzela kakšno dopoldne fraj, tudi med tednom.

No, mejte se pa se kaj beremo.

New Report

Close