Najdi forum

KJE SI BERNI?

Lepo pozdravljena,že nekaj časa te pogrešam tukaj a ste prišli domov iz K.C ? Če ste kako je mala in njene ustnice ,so se popravile ali boste šle na operacijo.Je sedaj vse uredu ,?saj veš o čem govorim ,kaj menijo zdravniki so sedaj uredili zadevo ali pričakujejo še kakšne posege.In mala se dobro počuti?

(Če ste doma ,kar upam da ste verjamem da se super počutite,in da ti je močno odleglo ,pa tudi ostala dva te potrebujeta.Mama je mama.)

SE vidimo .Če ne prej Oktobra .

Aneri
p.s
Z našim , glede kolkov je kar se tiče ortopeda vredu ,je pa predlagal nevrologa v primiru da se to ponovi.Upam da ne …

ŽIVJO ANERI!

Čas gre tako hitro naprej, pa si ga nikoli ne vzamem za par besed. Iz KC smo prišli konec julija, vendar smo bili potem še nekajkrat na kontroli, ker ji pod kožo-rano zastaja likvor in ima zadaj na glavi pod rano kar veliko mehko buško. Sedaj je nevarno, da se ji to ne predre ali da se kam ne udari, ker lahko potem pride do infekta direkt v glavo in potem smo pa spet gotovi za kakšen mesec nazaj v bolnico.Več ali manj živimo iz dneva v dan, vmes smo šli celo na morje, čeprav sem bila jaz čisto trda od straha- kaj pa če se kaj zgodi ?? Ustnica se je hvala Bogu čisto pozdravila. Ta teden je šla po 2,5 mesecih spet v vrtec, tako da sem vsaj malo razbremenjena.Ker nama se vse to šele zdaj pozna-totalno sva utrujena. Saj veš, ko se konča , potem pa običajno staršem vse dol pade.
Pa bomo že, jutri se začne še šola in se bomo morali spet navaditi na tempo, potem pa še raznorazne terapije(fizio, delovna, logoped) in potem spet specialisti in ne bo ne konca ne kraja.
Ti si verjetno že malo pozabila na to, odkar je vaš od doma.Pa saj bomo tudi mi kmalu na tem. Upam, da se nam bo do takrat življenje kaj bolj umirilo.
Kaj pa ti počneš zdaj kaj doma? Oglasi se kaj!!!!!!!
Berni

New Report

Close