Kje se še da kupiti tekalno stezo?

Pozdravljeni.

Ker sedaj že nekaj časa ne moremo hoditi v fitnes, sem se v dveh mesecih resnično polenila. Manjka mi tek. Da bi tekla zunaj, se ne spravim zraven, mogoče 1x v soncu, pa še to bolj ne kot če tečem notri. V dežju in snegu sem tekla enkrat v življenju in nikoli več, ker mi pač to ni užitek, sploh pa ne v taki brozgi od snega, ko je vode za izvoz.

En mesec že iščem tekalno stezo preko spleta, a v Sloveniji (v normalnem cenovne rangu, kar je za moje potrebe steza med 700-900eur) tega ni najti. Eno za malo več kot 900eur sem gledala preko electronic star, skoraj naročila, nakar prebrala mnenja drugih kupcev in se je zadeva zaključila.
Naj me nekdo odreši tega, da ne morem nikjer športat in mi prosim pomaga, kje naj v teh časih kupim tekalno stezo. Tiste poceni za hitro hojo in s slabim motorjem ne rabim. Nad 1000eur pa tudi ne zmorem dati oz. vem, da je za moje potrebe čisto dovolj taka do 1000eur, ker sem že stestirala pred leti eno tako, a se takrat nisem odločila zaradi tega ker mam fitnes karto (ne samo zaradi tekalne, tam delam druge treninge).

Če jo kdo prodaja, sem pripravljena kupit funkcionalno in še pod garancijo!

Objava čaka odobritev

New Report

Close