Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kje prodajajo te igrače?

Kje prodajajo te igrače?

Našmu tamalmu je dedek mraz prinesel eno takšno igračo, pa mi je zelo všeč. Kje jih prodajajo? Mogoče kateri ve?

Če kliknete na “product” jih lahko vidite.

Vse piše na “distibution”.

Oziroma vprašaj Dedka mraza 🙂)))

Osebno mi takšne igrače niso všeč. Preveč plastične se mi zdijo. Čeprav je danes vse ena sama plastika. In priznam, da so bolj praktične od lesenih, predvsem zato, ker se lahko operejo in po potrebi razkužijo.

te igrače so več kot odlične za enoletnike, ker le ti vse neso v usta in lesene igrače pogrizejo, pojedo ali nedaj bože še kaj hujšega, zato imam jaz vse lesene igrače skrite do dne, ko ne bomo nič več nič nesli v usta, do takrat pa imamo take, jaz to kupujem v avstriji v tojrojsu al neki podobnega se reče veliki trgovini zraven ikee v grazu.

Vem, samo jih še nisem zasledila v nobeni trgovini.
Bom kar vprašala na njihov E-mail.

mi smo jih kupili pred dvema letoma na enem od otroških sejmov na GR, res lahko samo pohvalim in prav škoda da se to kje ne prodaja. Uvoznica je rekla da jih prodajajo samo v šole in vrtce, so pa to res zelo kvalitetne igrače. Imamo komplet avtomobilčkov in letal ter žabice ki skačejo v lonček … super zadeva res!

to ni navadna plastika … je zelo mehka, upogljiva in nelomna, že 100x sem pohodila te avtomobilčke pa se nikjer še ni nič polomilo ali kako drugače poškodovalo, so zelo prijetni na otip … gume so kot radirka, s tem da na podlagi ne pušča nikakršne sledi … skratka to je res zelo kvalitetna igrača.
Prepričana sem da se v trgovina to ne prodaja zato, ker bi bila cena hudo previsoka v primerjavi s čunga lunga kitajsko levo robo … posledično pa se ne bi prodajalo žal …

takšna je naša realnost, ljudje pokupijo tisto kar je ceneno in videno po tv … ter s tem izpodrivajo kvaliteto iz polic trgovin …

glede lesenih igrač … dobra lesena igrača je tudi zelo draga … bistvo lesenih igrač pa so barve in nanosi, ki so lahko otrokm hudo škodljivi … sicer pa so tudi meni najljubše igrače … lesene 🙂

Jaz imam en nov tovornjak in eno letalo, ker smo imeli cel zaboj pa sem te dve igraci dala na stran za darilo. Ce vas zanima, mi pisite na e-mail.

distributer za Slovenijo:

Slovenia
Didacta International
Tel: +386 1 541 11 82
E-mail: [email protected]

Tudi jaz jih lahko samo pohvalim. Imamo en kamionček, ki nam ga je prinesel Dedek mraz na firmi in to ni navadna trda plastika. Je taka mehka,upogljiva, gume pa so iz posebne mase, ki ne pušča sledi, se ne drsi, teče kot urca, skratka super. V vrtcu, kamor hodimo na igralne urice, jih tudi imajo celo zbirko.

še ena zanimiva igrača, ki je pri nas še ni

Za dedka mraza sem sinu kupila v sparu v city parku.

Omenjene igrače prodaja podjetje Design4U iz Ljubljanje, tel.št. 040236311

ce so lesene igrače narejene tako kot morajo bit, so lako tudi ze za dojencke. Take imajo v Ristancu. Nobenih skodljivih barv, vsi testi za varnost…

New Report

Close