Kje najti normalnega moškega

Pozdravljeni,
na kratko bom izpostavila problem, sem ženska na pragu 40-tih pa me zanima, če ima kdo kak predlog, kje najti normalnega moškega? Naj omenim, da sem sama zelo dobro situirana, imam praktično vse, samo ljubezni nikakor ne najdem, skratka sem ženska na položaju in neodvisna, si dosti privoščim, skrbim za izgled, tako, da kar se tega tiče nimam težav. Neumno se mi zdi preživljate socialne probleme, ker sem take tipe že imela, jim plačevala dopuste, da nisem sama šla, skratka večina tipov, ki so samski pri 40-tih je takih, živijo doma, brez denarja, nimajo svojega stanovanja, nobenega interesa za ničesar, skratka ne vem ali samo jaz tako vidim, zadevo, kaj je narobe s temi moški, da pri 40-tih praktično nima ničesar, še normalnega avta ne, kaj šele stanovanja. Jaz bi rada imela družino, nimam zdaj več veliko časa, glede na emšo, samo si je pa ne želim s socialnim problemom. Ne vem kako druge samske to doživljate, kolikor jih jaz poznam pravijo isto kot, jaz in se norčujejo, tu pa tam najdejo kaj za sprotni sex to pa je tudi vse kar se lahko najde. Dejstvo je, da so pa tudi moje prijateljice vse poročene z družinami in tudi nimam nobene prave družbe, da bi kam šla, domov pa tud verjetno ne bo noben prišel potrkat, na spletu pa tako vemo kakšna je scena, večina jih išče samo sex, ali pa lažejo, da so samski v resnici pa poročeni…. ne vem, če ima kdo kak predlog se priporočam. Sem že obupana nad vsem.

Ko ste bili stari 20 – 30 ste lahko dobili takega. Zdaj pa pri vaših 40 bo treba pa spusti kriterije. Situiran moški, pri svojih 40 ne bo vzel ženske istih let, ampak si bo omislil mlajšo, ki mu lahko rodi zdrave otroke. Vi pri 40 ste že na meji a sploh lahko rodite ali ne. Bi se manj gnali za kariero in si ustvarili družino. Žal ste sprejeli feminizem in plačujete za to ceno.

V bistvu mi ni žal za nič, sem si nekaj ustvarila, videla kar veliko sveta, tisti, ki so se poročili pri 20-tih ali 30-tih jih je že veliko ločenih, jim je žal, ker niso imeli nič od mladosti, ali sedaj niso srečni skupaj, tako, da ni pravil…jaz pravim, da zrelost ima svoje prednosti, če pa kdo želi mlajšo pa kar naj izvoli, mene večina osvajajo itak mlajši fantje, tako, da nimam s tem težav, le resno vezo je težko najti, mislim, da tudi ženskam starim 30, 35 let, isto pravijo, da ni lahko najti odgovornega moškega, ki bi bil samostojen in imel vsaj urejeno službo in nekaj svojega. Hvala vseeno za vzpodbudo, če vsem takole rečete, potem bi se po vaše morali vsi poročiti pri 20-tih s sosedovim Jožetom ali kako??

Imate prav, da imate svoje kriterije. Jaz tudi ne bi vzela enega luzerja. Bi bila raje sama. Kdor isce, ta najde. Ni lahko, a obstajajo v redu in sposobni moski ki imajo tudi neko premozenje. Mogoce malo starejsi? Za otroka pa bo verjetno prepozno.

Torej normalen moški je zate predvsem preskrbljen moški. Niti z besedico nisi omenila, kakšen je bil odnos s takšnim moškim, čustva, občutki, sta bila ekipa, sta se ujela, je bil dobra oseba … samo material, stanovanje, avto, denar … Parazitov se nas sicer večina otepa, ampak a ti ljudje dejansko ne bi bili pripravljeni graditi skupaj s tabo, se zagnati v nove zmage, si želeti doseči nekaj v skupno dobro, rasti zaradi tebe in tako dalje? In kaj te je sploh pritegnilo na njih, če so tako daleč od tvojih siceršnjih meril? Je dejansko bilo tako ali si ti prehitro obupala nad njimi?
Meni se med vrsticami bolj zdi, da niti ne iščeš normalnega moškega, temveč primeren modni dodatek tvojemu stanu in položaju. Glede na to, da si lepa in bogata, bi skoraj morala najti takega, ki bi mu taki fasaderski pogoji zakona in družine ustrezali.

Če bi vsi samski imeli svoje stanovanje lahko samo še gradimo in tako bojo hiše oziroma stanovanja polne…oziroma en bo notri. Sem samski in se mi zdi trapasto kupiti stanovanje samo zato da bo ena ki jo prvič peljem na date lahko odklukala v prvo da imam stanovanje. Pa da ne bo pomote, imam službo. Lahko pa tudi rečem o puncah nekaj, tudi jaz težko kaj najdem pri svojih 33 letih. Razlog? Prezaposlene. Dobro, sem tudi jaz zaposlen, služba, hobiji, šport itd. ampak je razlika, si vzamem čas. One pa jamrajo da ne najdejo nobenega a ko povabiš ven pravi da nima časa (pa to ne 1x). Spet drug primer je da ne povejo nič kaj iščejo…niti ne vejo. Tako da ni samo pri nas problem, tudi pri vas, če tako rečem

Ce se ti pa zazdi da si da si ga najdla, kasneje ugotovis da je porocen z mamo in ocetom, tako da lahko samo preko njih komuniciras z njim. Za njih si pa itak samo prisla vse zapravit in njega zvleci stran od njih. Svoje stanovanje pa ima samo zato, da lahko rece drugim kako ga ima, on ga dejansko ne uporablja. S clovekom, ki pri 40-ih zivi doma pri starsih nekaj ni uredu….

Jaz bi si tako žensko gotovo želel, če bi bil samski saj se mi ne bi dalo ukvarjati z 10-20 let mlajšimi, ki jim gre večinoma samo za zabavo in iskanje nadomestka očeta. Mi pa v tej zgodbi manjka opis kaj ti klikne pri moškemu, ker glede na to, da opisuješ luzerje, ki so po navadi lepi mamini sinkoti, boš težko našla resnega situiranega moškega iz razlogov, ki si jih navedla in dejstva, da so samski tipi tvoje starosti po navadi malo bolj resni in niso “gobezdači”. Sam poznam nekaj takšnih, situiranih od 30-50 let pa so samski zato, ker so prvič precej sramežljivi, torej niso “zjalasti”, drugič pa iščejo žensko, ki si želi družine in ji ni prva misel dopust, potovanja, šminkanje…..

Joj, kako čutim vse kar si napisala. Z mano je podobno, pri 30+ letih gledam da ne nabašem na luzerja iz mama hotela, ki se ne zna obrnit okrog svoje riti. Pa ne zaradi njegovih financ ampak zato, ker sem sama aktivna, samoiniciativna in ne razumem kako lahko normalen, zdrav moški živi tako pasivno. Enako sem opažala tudi pri 25ih, s tem, da me takrat to ni toliko motilo, potem pa ugotoviš da z veliko večino takih tipov marsikaj ne štima in nehaš bit naiven (se najdejo pa tudi izjeme). Zakaj bi se zadovoljila z manj?

Dejstvo je, da je dobrih, sposobnih in v redu tipov malo (isto lahko rečem tudi za ženske) in ti so večinoma že vezani. Precej samskih 40+ pa se ne zaveda svoje starosti in kot bedaki tečejo za 20 letnicami (ha, da mi je vedet katera bo padla na takega!:D ) in ne loči feminizma od standardov – mentaliteta Coach Dr Martona, ki je komentiral zgoraj. A ženske, ki damo nekaj nase res hočemo take tipe? Je prav, da si človek vzame čas zase, se spozna, nauči uživati sam in se veže takrat, ko je res to to. Kar konkreten del moje generacije se počasi že ločuje.

Koga lahko spoznaš na dogodkih, ki so vezani na tvoje interese in strasti – razna predavanja, tečaje, delavnice, kakšno društvo, muzej, ipd?
Izhajaj iz sebe, delaj po občutku in ne obremenjuj se kdaj in kje. Ljudje najdemo ljubezen na najbolj nepričakovanih mestih in starost ni pomembna. Moški znajo biti tudi sramežljivi in zadržani, enako kot me, poglej okrog sebe, marsikateri ne zna kako pristopiti.

Pozdrav,
Ko si mlad si neumen ter bolj pod vplivom hormonov, čustev. Starejši bolj pameten, točno veš kaj želiš in kaj vse se ti je že zgodilo in to zrcališ tudi za naprej. S tem si daješ manj možnosti.
Tvoj napisan problem se lahko opiše z matematično verjetnostjo, da v okolju kjer bivaš živi še en samec z istimi željami, starost, € ter drugimi zahtevami. Aja pa spoznat se morta nekje. Skoraj nemogoče.

To kar delaš danes, te pelje tja kjer želiš biti jutri?

kupi mi golf R mk7.5 pa bom jaz tvoj fant tocno taki kot želiš

Zato, ker normalnih tipov ni. Sem v enaki poziciji kot ti. Sami luzerji 40+ in propadli frajerji, ki hočejo od mene na hitro izmolsti denar. Mi ne pade na pamet, da bi komu kaj plačevala, potem se pa poberejo na vrat k bivši in oprezajo dalje. Sami nesposobneži, od katerih ni nič niti v postelji. In mislijo, da so božji dar. Tipa s službo sploh še nisem imela, sami kvazi podjetniki, kupi 2 parfuma in se ti hoče vselit. Sicer pa tudi bivši, tisti iz 20’ niso bili vredni poroke in mi ni žal, da sem se jih znebila, bi za brez veze prespala življenje z njimi, škoda vezanja na zgube, ker te samo potegnejo na dno, pomagat jim pa ne moreš. Imam prijateljice, ki so rodile pri 43, tako da ni nič zamujeno. Ko gledam ženske, ki so se pri 20’ poročile z zgubami – žal so zgube tudi same, brez šole, denarja in povečini ločene z enim pijancem okoli vratu, izgledajo pa neprepoznavne. Hvala lepa za to. Se izplača počakat na normalnega dedca, če ne pa raje ostati samska in uživat. Je pa res, da situirani moški že imajo otroke in se nočejo vezati in imeti novih otrok. Ostanejo samo mlajši, ki pa mene ravno ne zanimajo, pa še ti so praznih žepov. Ni lahka situacija.

To je pa tako tipično za današnji svet. Ko so bile mlajše ni bil noben dovolj dober, zdaj ko so starejše pa nobenega ne najdejo. Rekel bi, da vas je udarila karma. Se spomnim žensk za katerimi sem letal pred leti. Vse nadute, najboljše na svetu, popolne. Dans mi vse priznale, da niso si mislila da bom ratal to kar sem. In koliko j en takih decev. Problem imate samo ta, da sploh ne veste kakšen je pravi moški. Ko boste to razčistile potem bo drugo lazje

Sponzorična

tocno tako se strinjam. Zakaj bi spuscala kriterije, ce mi to ni treba? Ja tiste, ki so se porocile pri 20-tih izgledajo kot stare mame z eno propadlo tecnobo s pivskim trebuhom okoli vratu. Ko katero srecam kdaj cela zjamrana in neurejena, pride se samo do najblizje specerije. Ce je to tako, sem raje sama in si najdem obcasni sex. Res je, locenci pri 40-tih pa nocejo vec otrok, ker itak imajo komaj za prezivnino in kredite, ki so jim od locitve ostali, tako, da taki tudi odpadejo. Itak pa se ne mislim ukvarjat potem z njihovimi otroci, ce svojih nebi imela. Drugace taki okol 35 pa jih zanima itak bolj kot ne samo obcasni sex, ko vidi, da ti ne more nikjer konkurirat ga ego udari in izgine. Veliko 40 + je pa itak ze celih zaostalih in njihova edina zabava je pijaca in gledanje pornicev. Tako, da ni enostavno, enkrat pa bo ze ;).

Zivjo… Lepo bi te bilo spoznat .. Jaz pa iščem ravno tako resno odgovorno punco… fb primoz fink

Ne skrbi, imam kar tri prijateljice, ki so prvega otroka rodile pri 43h letih in vse je OK. Če prej ne najdeš pametnega moškega se pač to lahko zgodi. Ženske smo dandanes videti mlajše in bolj skrbimo zase kot moški zato si lahko privoščiš tudi mlajšega za resno vezo. Takih prijateljic imam tudi nekaj in tudi sama imam mlajšega partnerja in ti povem, da še ti mlajši nam včasih ne dohajajo! :))) Samo brez stresa in ne nižaj kriterijev, morda potuj sama ali s prijateljico, pa kakega tujca dobiš, saj je v Sloveniji izbira, res bolj boga…. Srečno!

Tudi sam grem proti 40,sem resda doma si ustvaril gnezdece v 3 nadstropju pri starsih,in se srecujem z podobno tezavo,na spletu ne iscem vec,ker priloznostni sex me ne zanima,da sem sam pri teh letih,predolgo sem skrbel in gledal za dobro bliznjih,sebe pa pozabil,leta pa so sla,a mogoce je to tako dodeljeno.

Saj se bo našlo.Evo jaz pa kontra moški,ki ima zase vsega dovolj prehodil dobesedno cel svet kar mi je bil življenjski cilj zdaj pa začel uživati v malenkostih je pa res ,da se ne ukvarjam s tem ali se bo našla kera al ne.Tako da uživaj na polno pa se bo že nekaj našlo je pa res ,da sem pa kako leto starejši .Vso srečo


Bravo za ta komentar!
Normalnih ljudi je zelo malo, zato pa tudi toliko zvez propade.
Boljse, da si si prihranila te drame, locitve, varanja, tozarjenja, financnega podpiranja itd.
Tu in tam se po cudezu najdeta 2 normalna in odzivita svojo pravljico, ampak dejstvo je, da tega kar vidite v filmih ni.
Nekje sem prebrala clanek, da je moski na boljsem ko je v zvezi, ker ga bo zenska pedenala in za njega skrbela, da ne bo zasel v probleme. Zenska, pa da je srecnejsa samska, ker zaradi sekiranja ob parnerju slej ko prej zboli.
Tako, da jaz ne bi skrbela. To, da moramo nekoga imet, da smo srecni, so staro cerkvene mantre. Enako kot “odpuscaj vsem” ipd nebuloze.
Jaz sem stara 32, za sabo imam nekaj neuspesnih zvez. Bolj se staram, hujse je na sceni. Tudi zato, ker imam pri 32ih dober detektor za bullsh*t in se sploh ne zapletam z nekom, ki ni po mojem okusu. Prej sem sla v zvezo zaradi hormonov in nekega naivnega upanja v srecno do konca zivljenja. Pa ugotovis, da je realnost drugacna in da je boljse, da si sam.
Na sreco nimam otrok, imam super sluzbo, visoko placo, lahko uzivam bolj kot sem kadarkoli prej. Pac ne bom imela svoje druzine po nekih cerkvenih pravilih, pa kaj? Bom pa dozivela druge stvari, ki jih pijavke, luzerji na kavcu ali pa kaksne “normalne” druzine zaprte za stirimi stenami nikoli ne bodo.
Kaj ves, mogoce pa kdaj spoznam koga, ki bo dovolj vredu, da ga bom lahko prenasala in bo samostojen in delaven kot sem sama.

Zelis resnico?
Ce zelis normalnega moskega, ki bi imel stanovanje, avto, karjero …pri 40+ vedi, da bo imel tudi otroke, bivso partnerico… Skratk imel bo preteklost ki ga bo tako ali drugace zaznamovala ali pa nebo imel bivse druzine in bos tudi ti njemu zabava za doloceni cas.
Kje ga najti? Poiskusi biti druzabna. Sigurno imas neki krog prijateljev, ki te tu pa tam povabijo ali na kaksna praznovanja ali kar tako na neki dogodek. Odzovi se na vse in se druzi se z ostalimi sigurno najdes nekega sorodnika ali prijatelja od nekoga ki je tako ali drugace samski. Tudi na raznih aplikacijah se najdejo tebi podobni samo znati jih moras prebrati.
Ne pozabi se ob tem zabavati ne biti najbolj resna zenska na tem svetu in ne moske ustrasiti s tvojo karjero ker to da je zenska bolj uspesna od njih je velik minus saj se bojo pocutili manj vredni in njihov ego tega nebo dovolil.
Srecno in pogumno naprej pa ne pozabi zabavaj se zraven in bodi aktivna na cimvecjih druzabnih dogodkih.

New Report

Close