Kje naj najdem novega zobarja?
Zadnje čase sem čisto šokirana nad našim zdravstvom. Ne bi niti razlagala, sem pa ostala tudi brez zobarja – no, ne še, ampak z mojo zobarco sem zadnje čas zelo nezadovoljna. Najprej mi zafura zob, potem me noče sprejeti, potem moram na urgenco,..Skratka, morala sem bit blazno zoprna, da so se me po 5 zobarjih na urgenci le usmilili in mi odprli zob, pa se je gnoj kar usul ven, da me zdaj vsaj boli ne več, imam pa odprt zob in jem lahko samo na eni strani.
Moja zobarca me pa naroči čez mesec in pol, pa še to dopoldne. Skratka, iščem novega zobarja, bolj resnega, normalnega, ki se zaveda, da je treba ukrepati hitro in ne ko se njemu zazdi,… Prosim, prosim vas za nasvet, kje je dober zobar v Lj. ali Kamniku.
Jaz vam lahko svetujem enega zobarja, vendar je v Postojni.
Naj povem da sem prav tako sama, kot ostali ki ga obiskujejo zelo zadovoljna z njim. Dela bolj popolnde in zvečer…vendar naredi tako kot je treba.
Zadnjič mi je čisti zob 1 uro in pol..niti premaknil se ni….samo gledala sem, kako mu uspe ostati čisto mirno toliko časa. Res je vreden vseh pohval……