Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kje kupiti primerne čevlje

Kje kupiti primerne čevlje

Danes smo bili pri pediatru in nam je rekel, da imamo neprimerne čevlje (Ciciban), da so pretrdi. Večkraj sem zasledila na forumu, da vaši malčki uporabljajo Superfitove čevlje.
Bi prosila, če mi katera zna povedati kje se jih da kupiti. Za enkrat sem stalno kupovala Cicibanove, zdaj pa bi rada poskusila še kakšne druge.

Hvala za pomoč in lp

koliko je pa star tvoj otrok?

Mass vsepovsod, v BTC v hali A je še ena druga trgovina. Superfit ima resnično mehkejše čeveljčke, cene pa so tam-tam.

Hvala moja pikica je stara18 m

papa

V Kranju Cokla

V Idriji Pikapolonica

Geox ali Naturino. So zelo kvalitetne, temu primerno drage, pa vendar – za noge so super.

Lep pozdrav, Nina

Tudi mi smo zelo zadovoljni z Geox, od Cicibanovih smo se poslovili, so res pretrdi.

Tvoj pediater naj gre na zdravljenje. Cicibanovi čevljčki ne morejo biti mehkejši. Mi smo včeraj kupili cicibanove zimske čeveljčke in so zelo mehki. Če bi vsi mislili, da so trdi ne bi bila vedno polna prodajalna ko pridem kupit čeveljčke.

Lep dan.

Meni se tudi zdijo Cicibanovi trdi. No, nekateri modeli so tudi mehkejši. Pa za veliko nogo so čisto OK, ker se vseeno upogne (jaz kupujem sandale za starejšega njihove) za malo nogico pa je čevelj hitro pretrd. Mi smo tudi veliki porabniki Superfitovih, zadnjič sem pa dobila tudi ene Walk Safari (pri MASS-u), ki so tudi zelo mehke, krasne.

Superfit prodajajo v MASS-u (na Čopovi, v BTC-ju, tudi v hali A imajo eno manjšo trgovino), prodajajo jih pa tudi v Preliju v hali A in še v Stonogi v hali A (če se ne motim).

Sedaj imajo v 1. nadstropju MASS-a en nov “outlet” tudi za čevlje in so prejšnji modeli nekoliko cenejši. Odprli so včeraj. Če kupuješ za zimo, jaz priporočam ene Superfitove pol škorenjčke, ki so malo prifrknjeni navzgor, elegantni in zelo lepo pašejo na nogico (goretex) – imajo temno modre in večje št. tudi rjave. Mi smo jih kupovali tri zime. Jih pa imajo le še v “outletu” – so znižani iz 15 na 12 tisoč. Še vedno kar dragi.

Naturinovi imajo pa žal astronomske cene. Geox pa lahko naletiš na kakšne znižane v Massu (včasih so jih imeli).

New Report

Close