Najdi forum

Ko si že vprašal – jaz se tudi kar strinjam s tabo(sploh po spet neki novo načeti temi…).
Pa tista Marijina zajebancija – jaz sem pa nekaj počela, pa ne povem…pa bom…pa ne bom…uf!!! Ampak očitno to nekaterim paše, jim vzburka domišljijo ali karkoli že – pa naj se cmokajo preko računalnika! Res vzame nekaj časa, pa saj ti ga tudi vsaka (pre)dobro založena trgovina tudi….Je vse treba vzeti v zakup.

Saj smo tudi sami krivi, ko se pa ne spomnimo nič boljšega, a ne?

Bolj hudo se mi pa zdi to, da ob nekem resnem klicu na pomoč nekateri začnejo s privat zajebancijo! To ni smisel za humor, ampak pomanjkanje občutka za sočloveka!!!!! ( a Ribica je na srečo tako izvrstna punca, da ji to ni šlo do srca)

Dan ArghAngel! Dožna sem ti opravičilo. Predno sem sploh začela sama pisati na forum, sem te velikokrat brala. V tvojih sporočilih ni bilo nikoli nič takega, kar bi lahko obsojala. Daleč od tega. Prevzela sem polovico tvojega nika, pisan z malo začetnico. Navdih sem dobila pač drugje. Odpiši mi prosim, če se ti seveda da, na moj e-mail. Ime s katerim se tukaj na forumu predstavljamo meni osebno ne pomeni kaj dosti. Večjo težo ima vsebina sporočil in smisel, ki se v njih razbere.
Lepo te pozdravljam!
Angel

Pardon, Miškolin, spet sem prehitro potisnila sporočilo naprej. Hotela sem še vprašati, na katerem koncu je to, pa sem šla kar v zemljevid z nosom. Zdaj se mi približno svita, mislim, da sta si s Saškom kar blizu. Ne bom vprašala za višino tega Javornika, očitno je znan, če ga poznaš, mislim pa, da ne bi prisopihala nanj?
L.P. Marija

Andrejka…..
brez humorja….
brez smeha….
Pol se mi pa res nebi dalo več živet.
A je moja slovnca ql?????

Samo reci,da je….pa bom spet dobre volje:-)
caao!

No, moja malenkost se kar strinja z ArghAngelom. Vidim 50 postov, pa same privatne zajebancije, zaidete s teme, tistemu, ki kaj vpraša tako pač ne pomagate.
Ampak pomagate sami sebi. Si polepšate dan s tem, ko se kličete po imenih in replicirate, se rajcate in zajebavate. Kar. Ampak vaših zadev ne berem niti se ne vtikam vanje.
Ustanovljen je bil klepet. Zakaj se ne pogovarjate na tem nivoju tam? Pa ne narobe razumet…če vam je kul, je vse skupaj že nekaj vredno.
BTW: V službi vam mora biti od sile dolgčas….Me zanima, kaj vaši delodajalci pravijo na 5 urne pogovore??
Kot rečeno…saj štekam. Komaj čakate, da pridete v službo, odprete računalnik, si pošiljate poljubčke, cmokce (osladno) in se veselo izgibate reševanju problemov, tako svojih kot tujih. Menim, da je Klepet bolj na vašem nivoju (pa naj bo višji, nižji ali isti, kot je nivo, kakršen naj bi bil ali pa je bil, tu).
Ne zamerit! Ampak forum je zgubil s tem nekaj svojega čara. Nekdo je rekel,. da bi lahko Maca večkrat kaj napisala. Oglašam se bolj na “resne” teme, skušam komu pomagati in ne napišem posta vsakič, ko grem na skret, da vam povem ali sem srala na tenko ali na debelo :))))
LP
Maca

Dan Maca! Ne bodi no tako hudo huda…jaz sem te pa pogrešala, res. Me moti, da obsojaš ljudi, ki pišejo iz službe. Saj nekateri pišemo tudi od doma…pa kaj za božjo voljo te tako zelo skrbijo delodajalci…so sami krivi, da ne zaposlijo ljudi, tako, kot bi jih lahko…saj so oni za to bogato plačani. Včasih so tako v službah ljudje klepetali ob kavi, pa se kregali in razburjali…sedaj pa to počno na forumu. Me ne moti. Berem to, kar mi je všeč, odpišem, če želim…Saj imaš tudi ti možnost izbire, mar ne. Nekateri ljudje na tem forumu imajo presentljivo globoke odgovore…
Lep začetek večera, ti želim!
Angel

Tako je, Angel! BRAVO:

Dan Ira! Lepa hvala. Sem vesela, da si se opogumila in pišeš. Boš videla jutri, ko oživi še moški svet…nas čaka še marsikaj lepega, veš…
Se beremo!
Lep večer obema in vsem, ki ste še z nami!
Angel

Pozdravljeni!
Ker sem že bila omenjena, naj povem še svoje.
Priznam, da se precej strinjam z ArghAngelom, tudi z ostalimi,
ki so mu pritrdili in tudi z Maco, ki je standardno direktna,
brez osladnih olepšav.
Nikomur ne odrekam pravice, da se javlja na tehle forumih. Prav tako me ne moti humor, šale itd. Tudi po naravi se rada veselim, ampak ko je za to primeren čas in kraj. Žal prav na tem forumu Srednja leta … tudi jaz zadnje čase opažam prav to – nevmesen humor ob temah, h katerim prav ta, le ne sodi. Vsaj po MOJEM mnenju ne! Gre za primerno mejo dobrega okusa, če že drugo ne.

Ne spuščam se v to, kdo je rekel, kaj in kdaj je kaj rekel itd. Debata bi šla v nedogled. Poleg tega se vsak javlja na način,
kateremu je podlaga njegov temperament, vzgoja, kultura in ne
nazadnje tudi srčna kultura.
Sodim pač med ljudi, ki nimajo ne volje, ne želje, ne časa,
cele dneve prečepeti pred ekranom in odgovoriti na vsak post,
ki se pojavi v tistem trenutku in odgovarjati z nenehnimi replikami. Oglašala sem se na TEME, ki so to bile, v katerih
sem našla delček sebe in morda s svojo izkušnjo ali vedenjem
skušala komu pomagati ali pa smo enostavno izmenjavali
različna mnenja in poglede.

Če večini odgovarja tak stil debatiranja, kot se vpeljuje
sedaj, OK! Bodo pač tu gori tisti, ki jim tak način odgovarja. Čeprav se mi zdi, da bi v naslovu mirno brisali besedico “Srednja” in jo zamenjali s kako primernejšo.

P.s.: Roko na srce – niso vsi “humoristi” in njihov humor vedno
izzveneli nevmesno. Bili so tudi takšni, ki so tudi mene
spravili v dobro voljo. Seveda, ob pravem trenutku!
Tole sem morala dodati, da ne boste mislili, da sem neka stara, zatežena in na cel svet jezna ženščina, ki ne pozna nobenega
veselja in heca.
Vsem “starim” in novim forumovcem, lep pozdrav! Urša

Ok, pustmo delodajalce…so najbrž res sami krivi za to, da njihovi delavci non stop na netu visijo. Ampak kar hecno je, da forum popoldne in zvečer dobesedno obnemi.

Angeli, arhangeli, še posebej pa ti Gabriel, kdo vas je pa sploh spustil na zemljo?
Poslal bom Mihaela ,da vas takoj pripelje nazaj v nebeški raj, kjer ste še kako potrebni. Kerub

Po moje zdejle tukaj resncno NAAA DEBELOOOOOOO,ce sama nisi opazila.Pa se kdaj drugic!

Draga Jana ! ,ravno kar me je klical Jani ,med potjo v Službo ,in me
sporaševal ,če je to normalno !
Povedal sem mu , da nažalost tako pač je ,in da mora razumeti ,saj po eni
strani imajo prav – TRIJE MUŠKETIRJI
Mi smo prišleki (Sašo , Jani, jaz),saj smo prišli iz foruma mladih ,ravno
tako ,kot so prišli novi v mlade. Saj smo hoteli istopit,pa so te ponovno
privabili,nazaj .Saj me ni bilo kar nekaj časa, pa je priletel PRIMOŽ ,k
meni in mi določene zadeve dal za vedeti.Ko smo se “večinoma” začeli
zadrževatina furumu SREDNJA LETA ,vidim da je za nami še prišel Miškolin,
Tangica in še ostali ,samo pod drugim nickom.
Zakaj bi izginila ,povej zaradi mene?,ali zaradi nekoga ki želi uspostaviti
diktaturo ,in belo raso na forumo. Celo življenje sem nasprotoval terorju
.Najraje v življenju imam,KOT POSLASTEK – posebno -posebno nadbrihtne
ljudi -Nažalost zakompleksane ,ki bi radi svoje ideje vlivali ljudem na
slilo .
Dodatek -ki ni bil poslan Jani !
ArghAngel: Prosim ,da priznaš ,svoj prvi napad na mene in se tudi javno opravičiš , jas se ti tudi javno opravičujem za mojo predhodno izjavo !
konec -dodatka
S tem ko sem odprl temo v ponedeljek sem želel dejansko da se ljudje
opredelijo, da nebi bilo
Takega nesporazuma ,kot je bil med menoj in Tommy-jem. Mislim da sva se
korektno dogovorila , ker sva vsak pametna po svoje si ne bova replicirala
in je stvar rešena !
Upam ,da te to ni zamorilo , kvečjemu mene ,da se moram spuščati v poden is
pod mojega nivoja.
Vseeno hvala vsem ki ste to pošto prisluhnili
Lep pozdrav +poljub
>Stumpantl
To:
Sent: Tuesday, September 25, 2001 3:17 PM

HI!
Tole 🙂 je bilo namenjeno tvojemu stavku Jaz tudi vem kdo ni…Si faca, res.
No, danes sem ga posrala čisto nehote. Veš mi je prav hudo.Mislim,da bom res
izginila iz foruma, morda mi tega ni treba, pa tako dobro do vsega sem
mislila. Jaz ne zdržim, stalnega prepira, ti se pa drži Štumpi!!!!Ne daj
se!!
papapapa Jana

——————-
http://www.email.si

Lep pozdrav gospod ArghAngel !

Obljubil sem ti ,da se bom naslovil striktno na vaš E-mail !
Če bi jih rad ponovno spoznal ,pojdi na ISKALO ,natipkaj Stumpantel, avtor ! in začni veselo brati!
Imel boš moj življenjepis na dlani .
Sedaj si pa predstavljaj ,da si upam MED VSEM TEM delati antipropagando !
Moji podatki ,so popolnoma vsi na Forumu – oziroma pri lastniku ,( ki pa je moj osebni prijatelj)
Njega ne mislim tunkat , v godljo v katero sem pač sam padel, če bi želel bi pa sigurno lahko ukrepal
Ukrepa se pa z cenzuro !
Moj namen ni, se petelinčit z Vami ,in dokazovati kaj sem ,koliko šole imam , kaj lahko kupim , pa kako sem šel na Wc,ali sem
se podelal na grobo ali na silo( tako naj bi se izjavila neka gospaiz foruma).
Ravno tako bom to pošto naslovil na isto temo
Lep pozdrav
(ime sem zamenjal namesto nicka )
“Štumpantl”

Zdravo!

Tudi jaz se bom oglasil. Sem bolj ali manj prisoten na forumu od marca, nanj sem zašel res iz čisto zdravstvenih razlogov, nato pa ga začel z zanimanjem prebirat, najprej enih par, potem pa se je več ali manj vse skupaj zreduciralo na srednja leta… in še malo mlade…
Nisem se nevemkako dosti oglašal, ker nimam časa za izčrpne odgovore, sem pa kar precej čital. Opažal sem tudi jaz, da tistih izpred pol leta ni več toliko gor, ne bom jih poimensko našteval, ker tako vedno koga izpustiš, a razlika v pogovorih je očitna. Prej so to bili bolj resni odgovori in nimam nič proti oziroma sem bil celo vesel kakšnih vicev in šal,saj sem kljub mojim zdravstvenim problemom še vedno med bolj veselimi in nasmejanimi ( večkrat sem se s prebiranjem kakih tem rešil morebitne rahle depresije, ki te pač po kakem tumorju ipd. včasih začne grabit – moja prva tema je bila pod nickom Primož na forumu psihiatrija- Nasvet obupanim ), edino kar mi ni bilo všeč in mi nikoli ne bo, je zmerjanje in poniževanje tistega, ki drugače misli, pa bodisi rdeč ali črn. In tega je vedno več na tem forumu. Tudi sam se marsikdaj s katerim mnenjem ne strinjam, ampak zato še nimam pravice o tistem govoriti poniževalno in pljuvati po njem. Je pa res, da če bi na moj odgovor nekdo poslal eno svinjarijo, bi repliciral, ampak vseeno z neko mejo tolerance.
Če bi tako razmišljali in se iz različnih mnenj učili tudi še malo bolj pomembni ljudje, bi bil svet neprimerno lepši, pa tudi raznih WTC ne bi bilo.

Kot pravi Adi Smolar : …le kdo bi cajtnge še bral, če svet prijazen bi postal ,
jaz bi jih z veseljem bral!!!!

Lahko noč!

Ne vem točno kaj je bilo tisto. Takrat sem prišla na forum. Zame je bilo to odkritje. Nikdar se ni zgodilo, da bi kdo komu rekel grdo besedo. Seveda smo imeli tudi tarkat različna mnenja. In to argumentirali. Vendar drugače kot se dogaja zadnje 3 mesece. Magično je bilo to, da sem počutila o.k. Tudi replike na moje pisanje npr. niso bile vedno blage, vendar nikdar žaljive.

Vpis samo zato… da se pojavi na vrhu.. ker je prekleto aktualna….

JANI

New Report

Close