Kje je Forum?
Naslovna stran foruma je:
—————————————————————-
Srednja leta – najlepša leta.
So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo živeti – vprašajmo, svetujmo, POKLEPETAJMO O SEBI O VSEM
——————————————————————-
To je naslovnica foruma (iz malih v velike črke sem popravil sam)
Hubert
Tudi sama sem mnenja, da ima Arhangel kar precej prav. Res je, da tistih “starih” formunovcev ni več kaj dosti tu. Prav prijetno je bilo včasih, ko smo se lahko o marsičem resno pogovarjali in se tolažili. In točno se spominjam, kdaj se je vse skupaj prekinilo. Verjetno se tudi ostali. Začelo se je s črno magijo, nato z žaljivkami, menjavanji nickov, ko so si posamezniki sami odgovarjali, se hvalili in napadali tiste, ki niso isto mislili. In ko to nekaj časa prebiraš, se enostavno naveličaš in čas uporabiš koristneje.
Morda bi bilo potrebno spremeniti samo to, da bi na resna vprašanja odgovarjali tisti, ki želijo biti resni oz. pomagati nekomu, ki je v stiski.
Priznati pa moram, da zelo rada berem tudi naše šaljivce npr. Štrumpantla, pa Sašota, pa Tangice … prav zares so duhoviti in včasih mi prav popestrijo dan.
In še lep deževen pozdrav vsem skupaj.
Lena
Ne me sprasevati po jajcih, ker lahko se zgodi da bos kdaj obzaloval ta zahtevek, ko jih bos zavohal v svoji blizini. BTC pac ni tako velik kot ga reklamirajo.Bos lahko vohal svoj strah v zivo. Moj e-mail je na hotmailu enak kot Nick.
Ce bo imel kdo kaj napisati v kar pa dvomim, ce vam je ze tu na forumu vse daljse od desetih besed prava muka.
In ne blati mojega najljubsega “sovraznika” Tommy-ja.Ce bi bil kak teden vec tukaj, bi mogoce vedel da nisva ista oseba. Ko bos spravil skupaj samo en odstavek iz njegovih postov, ti placam vecerjo s prileznico.
Kar pa se tice foruma je tudi namen, da ne bi bil zamorjen in tezaski. Vsi tisti ki ste se videli kot “humoristi” se oproscam, saj rad prebrem in se nasmejim ob dobri zajebanciji. Napr Saso in klapa se mi je zmeraj dopadla zaradi dobre taprave zajebancije. Zenske so imele zmeraj kaj pametnega za povedat, mi mladi biki smo se zadevali v vrata in lomili roge na razlicnih mnenjih, komentarji senijorjev pa so se nas prijeli ze zaradi zivljenjskih izkusenj, ki jih imajo, pa ceprav tega ne bomo priznali. Ko je resnost resnost in stos res stos in ne neka IRC pizd……
Lubcka
Sifra: Watch Your Back Jack
Si zdaj zadovoljne, ljubi ArghAngel? Opažaš, da se skače sem in tja, iz teme na temo, iz sporočila na sporočilo. Si doživel kaj posebnega, ko so se ti oglasili tisti, ki so ti želeli prikimati, te pohvaliti, se ti zahvaliti, ker si načel temo, o kateri lahko razpredajo? Si doživel kaj hudo posebnega, ko so nas, “humoriste” hudo resni in res resni ljudje skušali spraviti dol? Ampak, če poledaš, kam se seli forumska raja, boš ugotovil oz. jih boš našel ali na bolj šaljivi in neobremenjujoči temi, ali na novo odprti – hm, spet šaljivi temi? Odpirajo jih tisti, če se prav ne motim, ki so ti dali “v vsem ali pa vsaj delno prav?”. Boš doma do jutri kaj premislil? Daj, premišljevanje ni nikoli škodovalo. Zmeraj znova pride človek do enega zaključka!
Pozdravček,
Marija
Moj odgovor na naslovno vprasanje je : forum je tu, taksen kot pac je , v njem je polno zivljenja, zato je meni osebno zelo vsec. Mislim, da si vsakdo lahko najde, kar isce, tudi resne odgovore. Izbor sporocil, ki jih zelis prebrati je pac stvar svobodne izbire. Da ne bom ponavljal vseh ze povedanih misli, se pridruzujem mnenju, ki ga je izrekla vecina trenutno aktivnih forumovcev, najbolj spretno pa oblikovala Marija, za katero do danes nisem vedel, da zna biti poleg hudomusnosti tudi malce zlobna. Sicer pa vsak dobi, kar isce. Tudi ArghAngel kjub svoji ekskluzivnosti (ce, bi mu bi bilo res toliko do slovenscine, bi bil najbrz le nadangel) ne izbira besed, ko sodi drugace mislecim, saj kvalifikacije z bolnim umom, inteligenco in razvojem na stopnji otroka ne sodijo v domeno bitja, za katerega se izdaja. Za prepir sta potrebna vedno dva.
Strinjam se je, da malo prevec klepetamo in se oddaljujemo od tem. Upam, da se bo del tega resil s klepetalnico, ki jo pripravlja primoz in bo delovala mimo pozarnih zidov,
Tudi ce ni vec tiste ekskuzivnosti, ki jo pogresate njegovi ustanovitelji, je po mojem prostora za vse, le malo bolj se morate aktivirati z odpiranjem resnih tem.
Lep pozdrav vsem,
Pepi
če si to meni namenil , si vabljen kadar koli ,…pa zanalašč ti nebom dal veselja ,da bi sestavil eden stavek…..ali vidiš pusti sem ti ga odprtega….
Da se pa nebi raspucavala po forumu boš oa dobil pozdrav po pošti , Lep pozdrav
.moram nujno v vrtec ,bom pa popoldne dosegljiv vslužbi ,daj oglasi se !
“Štumpantl”
Mojca res sem dolzan opravicilo. Ni bil namen zaliti kogarkoli. Prehitro sem poslal in se opravicujem. Sola res nima nikakrsne veze s kulturo cloveka. Z uporabo jezika sem pretiraval, vendar kako naj pa povem nekomu, da obstaja tudi pisana beseda, ki pa ni enaka pogovorni. Sam imam ogromno napak v svojih postih, se jih pa vsaj da prebrati. Hvala, ker si me opozorila. Napake sem se zavedel takoj po vpisu. Se opravicujem.
Ma, duša, kako bom huda na tako sonce, kot si ti? Ne morem, niti ne smem, ker nimam pravice. Sem pa zelo vesela, da sem te narobe razumela. Torej, to je to: napak razumljeni, napak tolmačeni – debili? Niti ti, Jana, debil, ne zdaj ti narobe razumeti. Napak nas je razumel tisti, ki je resnično jezen na nas. Jaz ne morem in ne znam biti jezna. Jaz se ob tem čustvu samo rahlo, ampak res rahlo nelagodno počutim – in skušam spor zgladiti. Ko iz mene bruha jeza in bes – sem sama, v gozdu, kjer vpijem v odmev!! Ali v postelji z blazino na ustih – in spet vpijem in vpijem. Jana, še enkrat prosim tudi jaz tebe za razumevanje. Hvala. LP
Marija