Kje je Forum?
Hubert, morda nas je tiste, ki smo prišli kasneje gor, pritegnil prav ta naslov? Morda zato nismo dekleta odpirala teme “Ginekologija” ali “Starši staršem”, ker smo želele biti le vesele in dobre volje in to dobro volje deliti z drugimi. Se spomniš, kako smo bili z Andrejko vred vsi veseli, ko nam je pisala, kaj je vzrok njeni sreči? Zakaj bi človek ne smel brati in pisati o sreči? Moramo morda vsi pisati o tem, kako zelo zelo smo nesrečni, ker nam ta in ta podvig ni uspel, nismo pa napisali, kaj vse smo sami za to, da bi nam uspel, sploh storili, da bi nam potem morda drugi znali svetovati, kaj bi lahko bolje storili, kaj morda ni bilo usmestno ….. Bi ti morda bil na forumu, če bi spredaj pisalo: Ginekologija in porodništvo – in bi bral o boleznih jajčnikov? Menim, da ne, ker si imel drug problem in si se obrnil tam, kjer si pričakoval odgovor, tak ali drugačen. Bil si nekako potolažen z odgovori, razveselili so te, zato si naslednji dan še prišel na forum, ker na tem forumu ni pisalo: Samo za reševanje hudih in težkih problemov. Na tem forumu je pisalo: Srednja leta – najlepša leta. In o srednjih letih se res najlepše piše, riše, govori … O nasprotnem me ne bo nihče prepričal – pa “dol” zaradi zagrenjenosti posameznika in zato, ker nismo bili “opozorjeni”, kaj lahko pišemo, kaj lahko mislimo in katere misli lahko sporočamo drug drugemu preko – foruma! Ko bom o tem obveščena (še vedno nisem!!!!!), bom pa ukrepala! Saj obstaja tudi še kaj drugega, kot forum.
Pozdrav in brez zamere, vendar tudi brez mojega kesanja!!!!
Marija
Naslovil te bom dragi “ArghAngel”
in samo še malo dodal : V ponedeljek se ravno tako ,kot VI gospod(sem se pravilno izrazil) odprl novo temo DOGOVOR VELJA . Ker se pa določenim osebam, NE- DA vse prebrati in streljajo z prazno puško vse uprek
Tam se repliciraje in jasno odgovorite ,( Prosim, da se vzdržiš komentarja na moj NICK !)In ne bo nobene zamere , vse bo teklo kakor je bilo do sedaj .
Problem pa nastane ,ko med vami imajo po 2-3-4-5 ali več nikov !
Kako potem naj nekdo od nas misli da ta dotični avtor misli RESNO ali pa se šali z problemom ?
Na forumu srednja leta je max 25-30 oseb koliko je pa nickov ?
Kdo pa ima namen koga žalit ?
Tudi pozdrava nisi vreden !
p.s
Poglej gor : a je E-mail
Marija … jaz rada berem vse zanimive teme … in še enkrat poudarjam da nimam nič .. proti nikomur … vsi ste luštni … humor je zdrav, to vemo vsi. Dokler je na pravem mestu.
… sicer pa sploh ne vem če si replicirala mene … 🙂
kakorkoli … bodi vesela še naprej in ne jemlji tega pisanja osebno …. ker sem prepričana, da ni namenjeno tebi ! Med vsemi temami, ki so že bile obdelane, je pač prišla na vrsto tudi tema tegale foruma … ne prvič … pa po moje tudi zadnjič ne !
Lep dan želim tebi in vsem ostalim ….
Barbara.
Hejla evo i mene druže, neki paraslovenac. Hvala ArhAngel, hvala. Pa zalet se nekam. Marija, Andrejka se strinjam z vama, pa tud s Hubertom, pa s Štumpijem, pa tudi z Barbaro, samo s tabo ne ArhAngel. Ma ki hodiš nazaj, če ti ne pašemo, a? Bodi tam kot si bil do zdaj, če smo debili in imamo miselno stopnjo 3 letnega otroka, ma klinc pa ti Arhangel, da nisi Tommmy. Pokaž, da imaš j****, pa dej e-mail gor, kot je napisal Štumpi… pismo, me razjezijo takle anonimneži…. Ma dost mam. Se grem učit slovenščino. Za danes, za jutri bok!
Se opravičujem vsem ostalim, Marija je zjutraj rekla, pes, laja, ne grize……grizem!
Če je treba. Imate moj mail, pišite. Čao!
Jani
Nekako pred enim letom sem bila prepricana , da se nikoli vec ne bom mogla smejati.
Danes se spet smejem , iz vse duse , sprosceno , pa ne zato , ker ne bi imela vec problemov , ampak zato , ker cutim , da mi je bilo zivljenje naklonjeno. Sem zato plitva ?
Sem premogla lani vecje dusevne globine ?
Ko sem brala vse zgoraj zapisano , sem nehote dobila obcutek , da so tu nekateri , ki mislijo , da je globino najti le v tragiki in modrost v resnobi. Zakaj le ?
Sama bolj obcudujem ljudi , ki so sposobni iti skozi zivljenje s humorjem in s svojim smehom razveseliti vse , ki jih spotoma srecajo. Soncni ljudje , to je to !
Pa se to . tudi tisti , ki je najbolj preprican o svoji nezmotljivosti , dela slovnicne napake !
LP A.
Marija,
ni kaj dodati se popolnoma strinjam s teboj. Res ne vem zakaj morajo nekateri soditi in obsojati (mislim na avtorja teme ne tebe da ne bo pomote) drugače misleče, ko pa je vedno možnost, da se mu izogneš ali pa preskočiš, to je stvar volje in želje. Če pa se negdo hoče zapenjati se bo vedno. Prav čudno je da se nekateri sami okličejo za razsodnike in terjajo delitev na dobre in slabe. Nekdo je rekel: krepostnik je nevarnejši od “grešnika”, grešnik nikoli ne obsojal ali razsojal in s tem povzročal spore.
Hvala Marija in lep lep dan
Hubert
Ojla, ojla, Jani, pa ja ne!! Ali ti imaj j……, ko te bo zdaj pregnal dol eden, ki jih po vašem mneju nima (jaz ne morem reči “po našem”, ker jaz še ne vem, pravzaprav, oprostite mi, me to ne zanima in se o tem za ArhAngela ne sprašujem, se pa zate, Jani, tvoja me pa zdaj, prav ta trenutek, brigajo!). Pa lep pozdrav, Marija
Forum, sem rada obiskovala, tako zaradi resnih tem, kakor tudi z namenom, da kaj novega izvem, se morda tudi česa naučim, ne nazadnje tudi pridobim. Med vse nešteto sodi tudi dobra volja forumovcev, njihve prijetne šale ( Hubert, Marija, Andrejka , Jani, Sašo……..veliko vas je res prijetnih ljudi, v vaši družbi mi je lepo) no, te dobre volje sem se vedno nalezla….
Nasveti, vsak nekaj zna, vsakdo nekaj drugega ve, pa saj je to tudi prisotno. Lepo je videti, da se forumovci med seboj spoznavajo, zakaj ne bi smeli kakšno osebno besedo napisati? Meni se zdi, da je to le popestritev.
Zdaj, pa ne vem ali se lahko amlo pošalim, ko odgovorim Andrejki, ali je to že preveč osebno?
Lp, Jana
Oprostite, ampak naj vam še jaz izrazim svoje mnenje. Na tem forumu se bolj kot bralka, čeprav čezdalje bolj poredko. Ko rabiš pomoč je zadnje čase sploh ne dobiš več. Vendar se moram kar strinjati z Arhangelom, izgleda da bo kar držalo tako kot pravi. Sem pa opazila, da se je tudi zmanjšalo število forumašev, kateri bi odgovarjali. Jaz pogrešam stare forumaše kot so Edi, meli, tudi maca bi se lahko večkrat oglasila, pa Urša, pa Marjan……,…..,……, Dejstvo je da starih ni več ali pa se oglašajo zelo zelo poredko.V glavnem najdeš na enem vprašanju marijo, Huberta, Janija, Andrejko, včasih Perlo. Pa ko bi vsaj poskušali pomagati. Ne, vi se zabavate ali pa se dogovarjate za ne vem kakšne zadeve.
Brez zamere vsi tisti kateri ste omenjeni, vendar mislim, da se nas ostalih (glede na to da je bil in mislim, da je še javni forum) osebne debate, pa eni in isti poljubčki gor in dol namenjeni enim in istim, pa…………, ne tičejo glih. Zato pa obstajajo irc kanali, kjer nihče tega ne bere ampak samo posamezniki.
LP marjetica
Jana, ti počni, kar ti duša poželi. Govori, pardon, piši resno, ko to začutiš v srcu, smej se, ko ti to narekuje tvoje srce, bodi dobre volje, kajti, ko boš ti dobre volje, bodo tudi tisti, katerim jo boš posredovala. Še naprej bodi z nami in imej se lepo – verjemi pa nekaj: ko boš vprašala ali sprožila resno temo, bomo vsi s teboj, tudi veseli Sašo, razgreta Marija in Andrejka, vedno dobrovoljni Štrumpi, Jani, včasih sramežljiv, a ne po svoji volji, naš ljubi Hubert, nežno in zasanjano bitje, razsodni Angel, pikri ArhAngel, jezni Tommy ……, joj, koliko jih je še, pa jih žal ne morem vseh naštevati (so tudi bolj resni in se posvečajo tistim temam, ki jim bolj ustrezajo!) – vsi mi bomo znali prisluhnili tvoji sproženi resni debati.
Zatorej – (zdaj se prav narahlo opravičujem vsem slavistom, ki jih bolijo ušesa ob nepravilno upravljeni besedi, ali napačno zapisani slovenski besedi)
“smej se, smej, uha od ušesa do ušesa imej, bo šihta tako hitreje frej!!!!!”.
Pozdrav in – ostani z nami!
Marija