kilogrami po porodu
Jaz sem šla v oblačilih, ki sem jih nosila pred nosečnostjo, iz porodnišnice. Kaka ultra ozka nisem mogla obleči nekaj časa- ne da se ne bi stlačila v njih, samo trebuh je bil nekaj časa čuden, pa joške napihnjene… Zredila sem se za 12 kg, sedaj tri mesece in pol po porodu imam pa 5 kg manj kot pred zanositvijo.
Zredila sem se 18 kg. 2 meseca po porodu sem imela le še 0,5 kg viška, kakšen mesec kasneje pa sem bila s kilami že v minusu, tako da so mi bile obleke izpred nosečnosti kar malo široke.
Doooolgi sprehodi z vozičkom (po tri ure dnevno, velikokrat tudi v hrib) so bili pri meni pravi recept. Pri hrani se niti nisem omejevala, ker sem itak dojila, ampak tudi noči z malo spanca naredijo svoje in pa potem, ko imaš dva otroka, je spet malo lažje, ker ni časa, da bi mislil na hrano.
Saj bo šlo, ne bodi neučakana.
V prvi nosečnosti sem se zredila za 15 kg in na prednosečniško težo prišla nekje po 6 mesecih, s tem da so mi bila ultra ozka oblačila prav šele po 9 mesecih.
V drugi nosečnosti sem se sicer zredila za 12 kg, je bil pa trebuh ful ohlapen kljub temu, da so kg skopneli po nekako 5 mesecih. Sem se pa zato vpisala na pilates, da sem si okrepila mišice in imam zdaj spet normalen čvrst in raven trebuh.