Najdi forum

kila

Sem 28 letni fant, ki se aktivno ukvarja s športom. Problemi so se pričeli, ko se mi je na trebuhu nad popkom pojavila majhna bula. S časom se je ta povečala.

Zvedel sem,da je to kila. (po vsej verjetnosti dedna saj sta jo ravno tako dobila starša)

Sedaj imam probleme s kakršnokoli obremenitvijo trebuha (recimo pri športu : bolečina v trebuhu na področju kile)

Prosil bi vas za vaš nasvet ali bi si dal kilo zakrpati (kirurško). Predvsem me skrbi, da bi se le-ta še povečala + ali se sploh lahko ukvarjam s športom ?

Spoštovani!

Dajte se operirat, dokler je kila še majhna.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Če lahko tut jst kej dodam…..

ravnokar sm bil operiran na žolčniku (žolčni kamni) V kirurškem sanatoriju…. poleg mene je pa ležal nek pacient, ki je tudi imel kilo, in mi je rekel, da bi kot samoplačnik prisel na vrsto za operacijo šele naslednje leto poleti enkrat……to se mi zdi malo predolgo…..zato je odšel kot “samoplačnik” v Kirurški sanatorij v Rožni dolini v Ljubljani…. tam plačaš le za pregled 9.100 SIT, operacija pa na napotnico; na operacijo prides na vrsto v 2 tednih, nega je boljša kot v hotelu z 5 zvezdicami. RES RES dobra! tudi zelo prijazni so.
Domov pa odideš lahko že po 1 dnevu.
predlagam ti da se tam najaviš na pregled, plačaš tistih 9 jurjev, pa si zelo hitro na vrsti. Glede na to da si športnik, in bi rad čimprej spet normalno treniral, ti predlagam to rešitev.

Sramota se mi zdi za naše zdravstvo, da tega ne predlagajo pacientov, tako da se potem mučijo v bolečinah.
Sam bi tut moral čakat na operacijo kake 6 mesecev, in morm rečt da mi NI žal tistih 9ih tisočakov za pregled, ker sem po 5ih dnevih že doma, brez bolečin.

njihova stran: http://www.kirurski-sanatorij.si/
ne delam reklame kar tako, ampak zaradi tega ker sem jim res hvaležen.
pa še TV s kabelsko maš v sobi hehe :))),….v vsaki sobi sta pa 2 postelji :)))

New Report

Close