Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Kdo pozna to pediatrinjo ?

Kdo pozna to pediatrinjo ?

Nova je v ZD Bežigrad.- dr.RUS.
lp

Kako je pa tej pediatrinji ime? Upam, da ni dr. Ida Rus pobegnila iz Šk. Loke.

A je mogoče Alenka. Če je in je prej delala v ZD Zagorje, lahko rečem samo: BLAGOR VAM. Ta pediatrinja je res enkratna. Mlada, luštna, ful prijazna, zna z otroki. Vse razloži… Skratka, mi Zagorjani ful jokamo za njo.

ja aLENKA JI JE IME.
pOTEM PA KUL, BO VSAJ DOBRA ZAMENJAVA ZA BRICLJEVO, KI JE BILA RES ŠPICA.
LP

Ja, dr.B. je šla v pokoj, dr.R. bo pa prišla iz ZD Zagorje.

Sestra ima sina pri dr.B. Povsem slučajno, ko so bili na potepanju po Zasavju in je mali imel neke težave, jih je sprejela dr.R. Že takrat je bila sestra zadovoljna, tako da zdaj ve, da bo mali še vedno v dobrih rokah.

dr. Ida Rus je trenutno še na porodniški in se BO vrnila v Šk. Loko.
Zadnjič sem vprašala sestro v njeni ambulanti, če bo prišla nazaj, pa mi je odgovorila pritrdilno.

Res bi bilo škoda, če bi jo izgubili!

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

dr. alenka rus je bila prej v zd Zagorje – škoda, da je ni več. lahko ti samo rečem, da je SUPER ! boste v dobrih rokah !

Mi smo jo “preizkusili” v petek. Prvi vtis- zelo OK.

kdo pa bo namesto dr.Rus v ZD Zagorje?

DR.Šved.)

Sem pozabila priimek. Ena mlada zdravnica iz Lok (Kisovec) in tudi baje zelo dobra. Ampak mi smo se dr. Rusove že navadili, tako da… ful škoda, da je šla…

Zelo dobro zdravnico ste nam speljali!

Kaj češ, eni smo res srečkoti, žal pa smo jo morali kar koj v prvem tednu preizkusiti :((

New Report

Close