Najdi forum

iščem resnega moškega za delo na kmetiji do 30 let
če si zainteresiran pusti mail

Od kod si in kje se kmetija nahaja?

Glede na to, da so časi vse bolj težki in da je trend življenja, tempo povsem drugačen morda se res najde nekdo.
Vseeno, bi lahko povedala navedla kaj več. Morda lokacija s čim se kmetija ukvarja. Koliko časa dnevno bi bilo to delo. Povej kaj več.
Gorska kmetija ali morda bližje mestu, živinoreja, pridelava mleka ali je vse skupaj bolj usmerjeno v poljedelstvo?
Glede na to da velika večina ljudi sploh mladih danes hodi v službe, bo kakšnega 30 letnika skorajda problem najti in ga prgovorit. Moje mnenje.starejši pa ne pridejo v poštev?
Lepo bi bilo če bi podala malo več informacij, sicer pa vso srečo pri iskanju bodočega kmeta in morebitnega moža

Hmmm�, zanimivo? Danes je tisti, ki je kmet pravi gospod. Nam lahko zaupaš kje res se nahaja ta kmetija s čim pretežno se ukvarja? Kako je zamišljeno moški do 30 let resen za delo na kmetiji?
Je to mišljeno kot zaposlitev ali zgolj pomoč pri delu ? Kako že gre tista Šifrerjeva?, fantov ni, ki bi ženiLi se v gore.
Morda bo lažje, če bodočim kandidatom poveš malo več podrobnosti, delo življenje na kmetiji kaj vse si si zamislila? Ljubezen traktor in rock and roll�

Interesenti se lahko registrirajo in komunicirjo preko zasebnega sporočila.

lahko hodi v službo,doma je samo tako občasno, saj smo v najemu
vse na ravnini nikjer hribovito. ostale sva same z mamo zato je včasih potrebna moška roka, ostalo naredive tudi midve če ni pretežko.
lp

Če iščeš samo nekoga, ki bo delal na kmetiji in mu bosta plačali, potem boš morda še koga našla.
Če pa v enem iščeš partnerja, ki ga tudi delo na kmetiji veseli, bo malce težje. Ti kar iz lastnih izkušenj povem, da se večina moških prestraši ali prične norca delat, ko omeniš, da si na kmetiji doma.


Ti to resno? Na zavodu videvam same mlade ljudi, ravno mladi s(m)o brez zaposlitve.

Upa, da ne bo nič narobe če tudi jaz dodam par besed. Res je zavod je poln mladih, ki ne vedo kam bi s časom. Država zaloga z raznimi pomoči csd Karitas it’d kup zdravih sposobnih ljudi, ker se jim preprosto ne da.
Je to prav? Jeseni ko imajo kmetje največ dela bi zelo prav prišle še kakšne roke. Po spravilo pridelkov/ krompir siliraje koruze it’d. Krompir jabolka morda kak kg mesa ja vsi bi imeli ampak domov na kavč bi najraje a ne?
Najlažje je bit doma čakat na socialno in hodit v vrsto na Karitas. Kakorkoli je danes kmet gospod občudovanja vreden ker ne pozna petka vikendov dostikrat ne morja. Imel pa bo jesti in prav je tako.
Tebi avtorica pa vso srečo pri iskanju pridne ga para rok, ne samo za kakšen dan ampak tako kot bi si želela.
Ko bi navedla okolje kjer se ta kmetija nahaja bi bilo lažje.. obema z mamo vsekakor kapo dol. Če je kmetija velika ali majhna delo je in to nikdar ne čaka, zadeve poznam saj sem že kot otrok rad pomagal na okoliški kmetiji. Sanjal o tem da bi živel na kmetiji a življenje ima svoja pota.

Zares Srečno

savinjska regija


Drži, imaš take ki raje vlečejo socialko. Toda spet, kdo ima veselje prostovoljno delat? Saj mogoče dobiš kaj krompirja in mesa, toda kdo bo poravnal položnice in ostalo? Kdo je pripravljen ves čas nekoga oskrbovati z mesom, sveže pomolzenim mlekom, žitom, pridelki? Že kot vidiš, si lahko prostovoljstvo omisli kvečjemu nekdo, ki mu je to postranska dejavnost ob redni zaposlitvi. Vsi prostovoljci, ki jih poznam, imajo osnovno eksistenco že pridobljeno. Jaz pa tega še nimam in tudi nekaj 100 € na mesec mi še ni prineslo v denarnico. Pa da ne bo pomote, sem kontaktiral punco za informacije, na podlagi katerih se bom odločal naprej.

Išče sužnja, če mene vprašaš 😀

Moških, to misliš ala justin bieber, pa razne fitnes fante? 🙂 Poglej si oglase na straneh nepremičnin, kjer ljudje iščejo zemljišča ali najem kmetij. Hrana ne raste v trgovini…

Upam da me lahko najdeš na plesu samo povej če boš oblekla krilo .
Srčno te komaj čakam da se bova vsaj skupaj poljubljala kakor golobčka .

Če še vedno iščeš pomoč, me lahko kontaktiraš na [email protected]

LP

New Report

Close