Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Kdaj začnejo rasti lasje po kemoterapiji?

Kdaj začnejo rasti lasje po kemoterapiji?

Kdaj so Vam začeli rasti lasje , obrvi, trepalnice po zadnji kemoterapiji?

Moji mami kar hitro in sicer kaksen mesec po zadnji kemoterapiji. Je pa res, da rastejo pocasi in ima zdaj (7 mesecev) sele kaksnih 4 do 5 cm las. Zrastejo pa 100%.

srecno!!!

lena

Pozdravljeni!
Meni so lasje začeli rasti kar hitro po kemoterapiji. Zdaj mi pa rastejo hitreje kot prej imam pa močnejše in nakodrane kar prej nisem imel. Nič skrbeti še boste imeli dela z lasmi.
lp; matej

nova
Uredništvo priporoča

HEiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja tud jst sm se zlo bav za svoje lase….sam so tko hiter nazaj zrasl, da sm kmal zgledu k kak taliban:)))))
Lp david

Tudi jaz sem imel nakodrane kot v otroških letih, pa nobenega sivega nekaj časa ni bilo. Škoda le, da so se kasneje spet zravnali. ‘Kravžl’ni’ so mi prav ugajali. Še sedaj imam krepke lase… malo redkejše sicer, kar je posledica emšolitisa 🙂

Moja kemoterapija je trajala pol leta, lasje pa so mi začeli poganjati že pred koncem terapije. Tam nekje v četrtem mesecu terapije se je že videl ‘pridelek’. Zdaj imam spet zelo goste lase, tako kot sem jih imela prej. Samo z leti so se začeli pojavljati vmes sivi:)

oj. Meni so po kemoterapiji zrasli zelo gosti lasje po 2 mesecih .Nato pa sem odšla na presaditev kostnega mozga in sedaj je skoraj 1 leto po presaditvi pa mi rastejo zelo tanki lasje neenakomerno po glavi .Če ima kdo enake iskušnje mi naj piše ker me že malo skrbi . LEPE POZDRAVE

Draga Zoja,

žal vam ne morem obljubiti, da boste dobili močne in goste lase. Alopecija (plešavost) včasih nastane tudi zaradi spremenjenega imunskega odziva. Ker so vam presadili kostni mozeg, je tak odziv pri vas možen. Kakšnega uspešnega zdravljenja ne poznamo, seveda pa lahko kljub temu še brez skrbi počakate ali pa obiščete dermatologa in se posvetujete.

Lepo vas pozdravljam!

Irena

New Report

Close