Najdi forum

po porodu vam je spet uspelo obleči “stare” kavbojke in ostale hlače?
lp

Kakšna 2-3 mesece po porodu, sedaj (10,5 mesecev po porodu oziroma carskem rezu) pa mi je vse preveliko! Hja, jaz se krčim, sinko pa se širi!

lp

iris2

Jaz sem mesec dni po porodu lahko oblekla vse “stare” cunje. Sem se pa med nosečnostjo zrediila za 12 kg. Zdaj je dva meseca od poroda in imam še 2 kg viška.

Am že čez en teden

Dva tedna. Po sedmih mesecih moram pa kupovati manjše številke, ker so mi stare hlače prevelike.

ojoj, dobre ste!!!!! jst sem že 11 tednov po porodu, pa jih še zdej ne morem čez trebuh zapet!!! kako vam je to uspelo? jst dojim, zato imam kar apetit, ampak res pazim, kaj jem. Skujšala sem 10 kg, še 3 viška (tiste ključne) pa kar nočejo nikamor.

Oh, saj še imaš čas! Jaz bi raje videla, da imam kakšno kilo več (imam 4-5 kil manj kot pred nosečnostjo), res je da sem takrat imela kakšno kilo -dve preveč!

lep pozdrav

iris2

bravo za vas,jz po 4mes, komi zaprem čez pas, pa mam 4kg več kot prej.Še enkrat ČESTITKE

oh oh, srečke, js pa tega privilegija nimam ; ))))
med nosečnostjo sm se zredila celih 17 kg, zdaj 5 mes. po porodu mam še 1,5kg viška, samo me je tolko ostalo v trebuhu, da sm skregana z vsemi hlačami : (
prve mesece so se klice topile, kar zaradi dojenja, kar zaradi intenzivnih sprehodov, zdj pa ne grem tolko ven (učenje in sedenje), tako da zadnje kile ostajajo. mam pa namen to porihtat vsaj do jeseni.
pa še strije mam čez trebuh, tak da jih moram skrivat; ))))

Dva meseca po porodu, lahko oblečem vse svoje stvari. Sicer še ne stojijo tako kot bi morale samo počasi bo. Sem se pa zredila 24kg.

Biba

cca 1 mesec, kile so šle takoj dol (zredila sem se 18 kg), še 3 v minus, ampak se mi je pa postava kar spremenila, tako da mi nekaj starih cunj sploh ne stoji tako kot prej, ene pa so mi v pasu prozke, čeprav sem zgubila ves trebuh.

Še vedno niti slučajno, pa bo naslednji teden star eno leto :-(((

Jaz sem hud ekstrem. Zredila sem se vsega skupaj 35 kil (z 57 na 92 – ponoreli hormoni, strogo mirovanje), zdaj jih imam še 10+. Takoj po porodu je šlo dol 14 kg, potem nekako še štiri, za preostale sem se pa kljub ogroomno dojenja zelo namatrala, da jih spravim dol. No, končno imam občutek, da je trend ugoden in počasi kopnijo. Se mi zdi, da manj ko dojim, lažje hujšam. Zdaj ne zgledam več debela, končno si lahko kupim normalne cunje, tako da imam še večje veselje pazit pri jedi in migat.

Ah, kako sem vam fauš:-))
Čeprav je res, da mi zdaj marsikdo reče, da mi bolj paše dodatek kg kot pa prejšnja suhost. Heh, pojma nimajo:-)

Lp, A.

brez kakršnega koli truda po 1 mesecu.kil imam toliko,kot pred prvim porodom.(2×mami) se ful trudim,da bi se zredila,pa ne gre. res pa je,da sem non-stop v gibanju,ker ima sinko fuuul energije, tamala pa že kar hitro dnevno sobo preplazi. a katera proda 5 kil? 😉

Jaz, takoj, mi jih potem še samo 5 ostane. Vzameš vse?
🙂

Ah,nič ne rabiš biti fouš.Jaz bi hotela da mi je kaj ostalo.
saj hlače izgubljam po cesti 🙂
še manjšo številko potrebujem

Ka ste vse fulll dobre. Jaz sicer sem po parih mesecih oblekla svoje cunje, ampak potem nisem mogla dihat. Med osečnostjo sem se zredila iz 62 na 76 kg (14 kil), pa so šli po porodu dol sameni štirje (pa sem polno dojila), vse ostalo pa kr nič. Zdej spomladi je nekako šlo dol še za 3 kg, tako da sem sedaj na 69 kg.
Aja pa moja mala bo vsak ča stara 14 mesecev. Sploh ne vete kakšno srečo imate, jaz pa zadnjič v trgovini skoraj v jok, ko sem mogla kupit številko 42!!!!!!!!!!

Pa en okrogel pozdrav!
Maansa

Jaz poznam žensko, ki je šla iz porodnišnice v kavbojkah pred zanositvijo, pa so ji že prej bile ozke in sploh nosi št. 34/36. Ja, take srečnice pa še ne.

po pol leta sem lahko brez težav oblekla svoje kavbojke (ki so bile res ooozke).

po enem letu šla nazaj v službo, se zasedela in pridelala v enem letu 10 kil. nisem ponosna!! in tudi tiste kavbojke mi niso več prav…;((((((((((

New Report

Close