kateri sesalnik?

Pokvaril se nam je sesalec, oziroma se kar sam izklopi in čez pet sekund spet vklopi za deset sekund, pa spet izklopi… Tako da moramo po novega. Nisem nikoli imela vodnega. ali se vam obnese v majhnem stanovanju, ali ga res uporabljate?Kateri modeli so bolj majhni? Kateri običajni sesalniki so zares močni? MEnda so zdaj boljši tisti, kjer ni treba vrečk menjat? hvala za kakšen nasvet.

Vodnega sesalca za vsakodnevno uporabo ne priporočam, še posebej ne za majhno stanovanje – večina jih je velikih in sestavljanje ter razstavljanje je cel podvig.

lahko ti napišem moje mnenje, imela sem že sposojenega parnega, je neroden, para zeelo šumi in menda je nevarna za pljuča, je pa res da z njim npr. lepo očistiš kote in fuge v kopalnici- gre pa tudi brez njega.
Vodnega nisem imela tako da ne vem.
Mi smo zdaj kupili Elektrolux Ultrasilencer, zaenkrat sem zadovoljna, ima tudi vhod za globinsko krtačo in bomo uporabili kar tisto od starega.

Nekajkrat smo že kupili te mnajše sesalce – tudi cenejše brez vrečk in ga več ne maram, ker je svinjarija ko tisto čistiš, stalno se je zamašil filter itd., svakinja je imela dragega brez vrečk pa tudi kupuje novega – so bili isti problemi – tako da jaz sem za vrečke!
Pa dober izbor ti želim.

Za malo stanovanje bi jaz priporočila stoječega. Mi imamo Hoover, in sem zdelo zadovoljna (čeprav nekateri s Hooverjem niso zadovoljni, je naš super). Še raje bi sicer imela Miele, ampak me Božiček ni pozorno poslušal 🙂

New Report

Close