Najdi forum

katere plenice

Nikoli zastarelo vprašanje.Imam namreč zelo slabe izkušnje s Pampercami.Naš malečk se zjutraj prebudi s totalno premočeno pamperco (previjam ga okrog 23.ure, potem pa ob šestih otipam totalno mehko pleničko).Se mi je zadnjič zgodilo celo, da ko sem ga odvijala, se je plenička scefrala (beri:na zgornjem robu je ven padlo polnilo).Zanič. Sedaj poskušamo z DM plenicami,Baby love. Kakšne so vaše izkušnje, in katere plenice bi ve priporočale?

LP, Sandra &Aljaž

Poglej še v “Iskanje” ta problem, smo se skoraj vsi že s tem soočali. Mi smo najprej poskušali z Fixies, tudi z Babylove, ampak te imajo tesno elastiko okoli nogic, da so bile potem še nogice čist rdeče. No po nekaj mesecih se je vneslo, zdaj ima spet Pamperske tudi ponoči.
Lp, Tea

Nam so najbolj všeč Hugies -zelene

nova
Uredništvo priporoča

Mi zaradi istega problema s Pamperskami uporabljamo zadnje pol leta samo Babylove od DM.

Tudi mi smo zelo zadovoljni z Hugies ali pa z Fixies-vijoličnimi(Muller).

Najbolje je, da probaš. Jaz sem kupila in probala že vse, najboljše se nam zdijo
Huggies zelene (roza niso v redu)
Fixies
Babylove
Lumpi (presenetljivo ampak ok)

Niso mi pa všeč
Pampers
Huggies roza

Jaz uporabljam Pamperske in sem zelo zadovoljna. Zadnjič pa sem kupila Šparove in so tudi zelo v redu.

Lp, Katja.

Jumbo paketi Pampers, še posebno ta zelo ugodna akcijska ponudba, ki trenutno poteka v skoraj vseh trgovinah so izjemno nekakovostne. Ko sem kupila navaden paket, ki je sicer dražji in primerjala obe plenički popolnoma enake velikosti je bila razlika očitna. Te plenice iz jambo paketa imajo veliko manj polnila, pa tudi materiali iz katerega so narejene je slabši. Dobro so se obnesle tudi Pamperske, ki so narejene tako kot hlačke se mi zdi, da se imenujejo Pull up.

Moja deklica uporablja Lumpi, od vsega začetka in nikoli ni bilo nobenih pšroblemov!

mi smo z Baby love od HM zelooo zadovoljni!!!

Ojla.
Mi že vseskozi uporabljamo Pampers-Aktiv fit in smo z njimi zelo zadovoljni.
Nikoli kakšnih problemov, čeprav pupka spi od osmih zvečer do sedmih zjutraj, še nikoli ni bilo kaj “narobe.”

uporabljamo le babylove pri obeh, so mehke in raztegljive

lp

mi uporabljamo Pampers. Zaceli smo s Poljskimi, pol ko sem gor prisla, da so Nemske boljse, smo kar ostali na njih.

Sedaj pocasi uvajam Easy up pants od Pampersa. (misko je 10 mesecev), drugace pa 4kico baby Dry

Mi smo imeli tudi podobne težave.Kar nekaj noči zapored se je sredi noči zbudila in bla čist mokra skoz in skoz.Uporabljala sem navadne pamperske.Zdej imamo pa Pampers ActiveFit za ponoči,čez dan pa Baby love.Z obojim sem zelo zadovoljna.

Oi,

mi imamo samo nemske pamperske active fit…zelo zadovoljna in niti enkrat premocile….z razliko od poljskih,ki jih nikoli vec ne kupim

Smo imeli tudi mi iste izkušnje s Pamperskami – total care. Vsako noč smo posteljo tudi po 3x na noč preoblačili:(.
Sedaj uporabljamo Baby love od DM-a, super se obnesejo, nikoli ne premočijo, ali pa Fixis (Baby center) in Pampers (Fit active – kupim jih v Avstriji ali v Mullerju).
Lp, Sara:)

Cisto razumem problem. Mi smo bili s Pamperskami strašno nezadovoljni. Mene je npr. najbolj motil vonj, ki ga je plenička razvila, ko se je mali enkrat polulal. Vsakič sem pomislila, da je očitno naredil še kaj zraven (pokakal), a vendar je bil to samo smrad, ki se je širil od enkrat polulane pleničke. Kasneje so me kakšne “akcijske ponudbe” pa “izboljšane kvalitete” še zmamile, da sem jih kupila, a vedno je bilo enako. Plenička je bila zjutraj tako težka od tistega gela, ki je v plenici, da mu je kar do kolen visela. Zato sem probala vse druge in prisegam na Huggies-ke, so mi všeč tudi roza, ker so bolj tanke (se mi zdi, da so bolj primerne za poletje), pa tudi zelene. Ne smrdijo, NIKOLI ni bil moker v njih, NIKOLI niso tako “težke” kot Pamperske, pa tudi cenovno se mi zdijo čisto ok.
Kami

Najraje sem kupovala Huggies – zelene, zdaj jih pa še redko lahko dobiš. Sedaj, ko je kakec že bolj trd, nam praktično ustrezajo vse. Vse držijo, ker čopka ne spije ogromnih količin tekočine, rita je pa tudi lepa, pa ni važno v katerih je. Ponavadi kupim tiste, ki so v akciji ali najcenejše, edino roza Huggiesk ji še nisem kupila, ker ste jih enkrat na forumu ful skritizirale.

No, jaz pa nimam tako slabih izkušenj z njimi, kot ti. Uporabljam jih že en teden, pa še niso premočile, tudi rita je lepa.

Nam pa še nobena polulana plenica ni smrdela. Pokakana pa zelo. :-)))

New Report

Close